Een Inscriptie Invoegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Inscriptie Invoegen In Photoshop
Een Inscriptie Invoegen In Photoshop
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop heeft een tool waarmee u zowel korte als meerregelige labels kunt maken in een aparte laag van een open document. Er is in deze applicatie en de mogelijkheid van zeer gedetailleerde aanpassing van tekstelementen. Complex werk met letters, maar ook met afbeeldingen, vereist enige praktische vaardigheden, en eenvoudige toepassing van tekst op een afbeelding kan worden gedaan zonder diepgaande kennis van Photoshop.

Een inscriptie invoegen in Photoshop
Een inscriptie invoegen in Photoshop

Noodzakelijk

Grafische editor Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Start Photoshop en laad de afbeelding waarin u het bijschrift wilt toevoegen. Deze twee bewerkingen kunnen worden gecombineerd - klik met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding in de "Verkenner" of op het bureaublad. Vouw in het pop-upmenu het gedeelte Openen met uit en kies Adobe Photoshop.

Stap 2

Selecteer "Horizontale tekst" of "Verticale tekst" op de werkbalk - ze zijn gekoppeld aan het pictogram met de letter "T". Dit kan vanaf het toetsenbord, druk gewoon op de toets met de Russische letter "E" of Latijnse T.

Stap 3

Klik op de gewenste plaats in de afbeelding en Photoshop zet de tekstinvoermodus aan. Typ de belettering, ongeacht de grootte, kleur en lettertype.

Stap 4

Schakel de bewerkingsmodus uit door in de werkbalk bijvoorbeeld op het allereerste pictogram te klikken - de tool "Verplaatsen". Nu kunt u het paneel "Symbool" gebruiken om de parameters van de inscriptie aan te passen. Als het niet in de interface van de grafische editor staat, opent u het gedeelte "Venster" in het menu en selecteert u de regel "Symbool".

Stap 5

Selecteer in de vervolgkeuzelijst linksboven van het paneel het gewenste lettertype en stel in de lijst ernaast het gewenste type letters in.

Stap 6

De tweede regel van het "Symbool"-paneel bevat bedieningselementen die de lettergrootte en regelafstand instellen, en de derde regel - verantwoordelijk voor de afstand tussen letters. Stel voor deze instellingen de gewenste waarden in.

Stap 7

In de velden die zijn gemarkeerd met een symbool bestaande uit de letter "T" en tweekoppige pijlen (verticaal en horizontaal), kunt u de verhoudingen van de letters van de inscriptie instellen. Stel de gewenste breedte- en hoogtepercentages in.

Stap 8

Door op de rechthoek naast het bijschrift "Kleur" te klikken, opent u het palet en selecteert u de gewenste kleurtint voor het bijschrift.

Stap 9

Gebruik de miniatuurknoppen aan de onderkant van het paneel om extra wijzigingen aan te brengen in de stijl van de opschrifttekens - maak ze doorhalen, onderstrepen, superscript, subscript, enz.

Stap 10

Sla de afbeelding op met de afgedrukte tekst. De eenvoudigste manier is om het dialoogvenster voor opslaan op te roepen door tegelijkertijd op de Ctrl- en S-toetsen te drukken

Aanbevolen: