Opstarten Annuleren

Inhoudsopgave:

Opstarten Annuleren
Opstarten Annuleren

Video: Opstarten Annuleren

Video: Opstarten Annuleren
Video: So stornieren Sie die Amazon-Bestellung 2024, Mei
Anonim

Opstartprogramma's is een handige functie van het besturingssysteem waarmee u de meest gebruikte programma's direct na het inschakelen van de computer kunt laden. Dit bespaart tijd en zorgt er ook voor dat u niet vergeet een bepaald programma te starten, maar sommige programma's, die tijdens de installatie worden opgestart, kunnen zonder noodzaak worden uitgevoerd en in het RAM-geheugen zijn en een bepaald deel van de computerbronnen in beslag nemen. Er zijn verschillende manieren om opstartprogramma's te annuleren.

Opstarten annuleren
Opstarten annuleren

instructies:

Stap 1

Om het opstarten van het programma te annuleren door middel van het programma zelf, is het noodzakelijk om de blokkering van het opstarten in de instellingen in te stellen. Voor sommige programma's is het standaard starten nadat het besturingssysteem is gestart. Om het opstarten van dit soort programma's te annuleren, schakelt u in hun instellingen het selectievakje uit naast het opschrift "Start bij het begin van het besturingssysteem". Dit kan ook worden gedaan nadat de installatie van het programma is voltooid.

Stap 2

Annulering van het opstarten kan ook worden gedaan met behulp van standaardtools van het besturingssysteem. In Windows is de map Opstarten bijvoorbeeld rechtstreeks toegankelijk vanuit het menu "Start" - "Alle programma's". Door programmasnelkoppelingen ervan te verwijderen, kunt u ze bij het opstarten verwijderen, maar het daadwerkelijke opstarten wordt niet altijd op deze manier geannuleerd.

Stap 3

De beste manier om het opstarten te annuleren, is door programma's van derden te gebruiken die het opstarten van programma's en services volledig blokkeren. Dergelijke functies hebben veel programma's die zijn gemaakt om het besturingssysteem te optimaliseren, evenals enkele andere programma's. Een van deze programma's is het Starter-programma, dat in sommige van zijn samenstellingen bij het Total Commander-programma wordt geleverd.

Aanbevolen: