Bounty Annuleren In RDR 2

Inhoudsopgave:

Bounty Annuleren In RDR 2
Bounty Annuleren In RDR 2

Video: Bounty Annuleren In RDR 2

Video: How To NEVER Pay For A Bounty Ever Again In Red Dead Redemption 2! 2022, December
Anonim

Ook al laat RDR 2 de tijd van het einde van het Wilde Westen zien, de mode voor het beroven van banken en winkels, het plunderen en in beslag nemen van voertuigen is nog niet voorbij. De mode voor aankondigingen van een hoofdpremie is ook niet voorbij. Hoe kom je van zo'n prijs af en loop je rustig door de straten van RDR 2?

Bounty annuleren in RDR 2
Bounty annuleren in RDR 2

Een premie op je hoofd verwijderen

Van zo'n onderscheiding afkomen is heel, heel eenvoudig - je hoeft alleen maar naar het postkantoor te gaan en met een NPC-klerk op de werkplek te praten. Voor deze medewerker moet je de spelstatus selecteren op het grondgebied waarvan er een beloning is. En ja, als de gebruiker in alle staten van het spel "dingen heeft gedaan", zal hij veel moeten geven.

Een interessant feit: hoe meer de gebruiker misdaden begaat, hoe groter de beloning voor het hoofd van de speler en hoe groter de kans dat advocaten en jagers hun "prooi" vinden. Het is net als de "sterren" in GTA.

Het eerste kantoor in het spel is te vinden ten zuidoosten van Valentine. Het is tot dit kantoor dat de speler onmiddellijk toegang krijgt nadat hij begint te spelen. Het postkantoorpictogram is een verzegelde envelop.

Enkele interessante feiten

Hier zijn enkele interessante feiten over de hoofdbounty van het hoofdpersonage:

  1. Heel vaak wordt de speler "gezocht" na het voltooien van een aantal verhaalmissies. Daarom moet je jezelf niet direct na de missie betalen - er zal niet genoeg geld zijn voor het hele spel.
  2. Als de speler en zijn hoofd in dezelfde staat worden gezocht, is het voldoende om deze locatie enkele dagen niet te betreden. Over een paar dagen zullen advocaten en jagers de hoofdpersoon vergeten. Nou, tot de volgende overtreding.
  3. Als er een beloning is, kan de gebruiker de snelle reismethode met postkoetsen niet gebruiken. Het is niet dodelijk, maar het is nog steeds niet erg handig, vooral gezien de grootte van de RDR 2-gamewereld.

Natuurlijk zullen niet alle spelers in RDR 2 zo'n moeilijke methode leuk vinden. Daarom kun je nergens heen, niets betalen en niemand vermoorden. De gemakkelijkste stap is om je over te geven aan de autoriteiten.

Hoe kun je je overgeven aan de autoriteiten?

In het geval dat de gebruiker geen geld heeft, is hij het zat om een ​​dure beloning op zijn schouders te dragen, maar is hij te lui om ergens heen te gaan, hij kan zich overgeven aan de autoriteiten. Trouwens, dit is niet de grappigste manier om de beloning voor jezelf kwijt te raken, omdat de "bekentenis" eindigt met het "dienen" van een echte term in de dichtstbijzijnde spelgevangeniscel.

Om zich over te geven aan de autoriteiten, hoeft de gebruiker alleen maar te communiceren met de ambtenaar die op zoek is naar criminelen en tegelijkertijd L2 (LT) op zijn controller te houden en de actie "Overgave" te selecteren in de lijst met opties.

Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn, omdat in sommige gevallen, in plaats van zich over te geven, spelers zich terugtrekken en een actief wapen op de politieagent richten. Natuurlijk verbetert zo'n actie de situatie niet, maar verhoogt het de beloning voor het hoofd van de hoofdrolspeler.

Populair per onderwerp