Gespiegeld Printen

Inhoudsopgave:

Gespiegeld Printen
Gespiegeld Printen

Video: Gespiegeld Printen

Video: Gespiegeld Printen
Video: M230i Printen en etiketteren 2024, Mei
Anonim

De functie om gespiegelde marges in Microsoft Word-documenten in te stellen is een onmisbare optie, vooral als u een abstract of diploma moet afdrukken en vervolgens naaien, of een brochure van uw document moet maken. Er mee werken is niet moeilijker dan met elke andere MS Word-optie.

Gespiegeld printen
Gespiegeld printen

instructies:

Stap 1

Om tekst af te drukken met het effect van gespiegelde marges, moet u eerst de marges zelf configureren. Als u Word 2007 of 2010 gebruikt, gaat u naar het gedeelte "Pagina-indeling" van het hoofdmenu. Klik op het item Velden en selecteer de regel Spiegelen in de vervolgkeuzelijst. Als u de grootte van de marges wilt wijzigen, selecteert u de onderste regel "Aangepaste marges". Er wordt een apart venster geopend waarin u de waarden voor de grootte van de velden kunt wijzigen.

Stap 2

Als u gespiegeld afdrukken moet instellen om tekst als brochure af te drukken, selecteert u onder Aangepaste marges Brochure. In dit geval verandert de documentoriëntatie automatisch in liggend en worden de marges gespiegeld.

Stap 3

Als u met Word 2003 en eerdere versies werkt, gaat u naar het tabblad "Bestand", selecteert u het menu-item "Pagina-instelling" en voert u in het geopende venster de parameters in die u nodig hebt ("Spiegelmarges" of "Brochure"), en klik vervolgens op de knop OK.

Stap 4

Ga in Word 2007 of 2010 naar de sectie Bestand. Hier in het menu aan de linkerkant ziet u het item "Afdrukken". Door dit item te selecteren, ziet u de pagina met afdrukinstellingen. Hier kunt u het aantal exemplaren specificeren dat u nodig heeft, een printer selecteren, de pagina's aanwijzen die u wilt afdrukken en ook het type afdrukken selecteren - enkelzijdig of dubbelzijdig. De tweede vereist mogelijk handmatige invoer van vellen in de printer. In het vak naast het printmenu ziet u hoe uw document eruit zal zien als het wordt afgedrukt.

Stap 5

Klik in Word 2003 en eerder op het printerpictogram op het bedieningspaneel (snel afdrukken) of selecteer op het tabblad Bestand de regel Afdrukken. In een apart venster dat wordt geopend, kunt u een printer, aantal exemplaren, enkelzijdig dubbelzijdig afdrukken, enzovoort selecteren. Om te zien hoe het afgedrukte document eruit zal zien, klikt u op het pictogram "Voorbeeld" op het bedieningspaneel.

Aanbevolen: