Hoe Maak Je Een Foto Gespiegeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Gespiegeld?
Hoe Maak Je Een Foto Gespiegeld?

Video: Hoe Maak Je Een Foto Gespiegeld?

Video: Hoe Maak Je Een Foto Gespiegeld?
Video: Photopea Mirrored Photo 2024, April
Anonim

Veel tools en functies van Adobe Photoshop zullen zelfs de eenvoudigste afbeelding interessant en ongebruikelijk maken. Een van de eenvoudigste en meest effectieve technieken is om een spiegelbeeld van een object te maken.

Hoe maak je een foto gespiegeld?
Hoe maak je een foto gespiegeld?

Noodzakelijk

computer, Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Kies Nieuw in het menu Bestand. Maak een bestand van 500x500px en vul de achtergrond met kleur.

Stap 2

Selecteer op de werkbalk het pictogram "Tekst" en schrijf een zin. Selecteer een lettertype, grootte en kleur in de bovenste balk van het gereedschap Tekst.

Stap 3

Maak een duplicaat van de laag "tekst" in het lagenpalet rechts in het werkgebied. Klik op de dubbele laag en maak deze actief.

Stap 4

Roep in het menu Bewerken de opdracht Transformeren aan. Selecteer in het dialoogvenster de optie Verticaal spiegelen. Uw tekst wordt gespiegeld.

Stap 5

U kunt de taak ingewikkelder maken en het effect van vervagende spiegelreflectie creëren. Selecteer hiervoor de modus Snel masker.

Stap 6

Klik nu op de werkbalk op het pictogram Verloop en selecteer in het bovenste paneel van deze tool het type en de modus van het verloop. Stel ook de vorm van het verloop in, in dit geval lineair.

Stap 7

Trek met het gereedschap Verplaatsen een verticale lijn van onder naar boven over de tekstreflectielaag. Deze tool bevindt zich helemaal bovenaan de werkbalk en wordt weergegeven met een zwarte pijl. Het kan ook worden geactiveerd door op de "sneltoets" M op het toetsenbord te drukken.

Stap 8

Het verloop creëerde een vervagend effect op het spiegelbeeld. Het blijft om de "snelmasker" -modus toe te passen, de lagen samen te voegen en uw afbeelding op te slaan in het gewenste formaat.

Aanbevolen: