Hoe De Halfwaardetijd Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Halfwaardetijd Te Installeren?
Hoe De Halfwaardetijd Te Installeren?

Video: Hoe De Halfwaardetijd Te Installeren?

Video: Hoe De Halfwaardetijd Te Installeren?
Video: How to Install a Glass Shower Door (w/ Monica from The Weekender) 2024, Mei
Anonim

Half Life is een van de bekendste actieseries die is uitgebracht door het Valve-team. De game wordt standaard geïnstalleerd met behulp van de cd-image die is gedownload van het internetinstallatiebestand of via de functies van de Steam-service.

Hoe de halfwaardetijd te installeren?
Hoe de halfwaardetijd te installeren?

instructies:

Stap 1

Om Half Life te installeren, moet je het spelinstallatiebestand uitvoeren. Plaats hiervoor de schijf in het station van uw computer en wacht tot het automatische menu voor het selecteren van installatie-opties start. Als het menu niet automatisch verschijnt, opent u "Start" - "Computer" en dubbelklikt u op de naam van uw schijf. Dubbelklik op het bestand Setup.exe om het installatieprogramma uit te voeren.

Stap 2

Als je geen schijf met een spel hebt om de installatie uit te voeren, download dan het installatiebestand van internet, waar je ook veel aanpassingen van dit spel of extra pakketten voor het installeren van extensies en aanpassingen kunt vinden. Download het vereiste bestand en voer het uit door te dubbelklikken op de linkermuisknop.

Stap 3

In het geval dat je een kopie van de game in.iso-indeling hebt gedownload, moet je de afbeelding in het systeem als een virtueel medium koppelen. Download hiervoor het programma Daemon Tools Lite en installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma. Start het programma en klik op "Schijf toevoegen" in het hoofdmenu of via het Windows-systeemvakpictogram. Klik vervolgens op de applicatie die in de virtuele schijf is gemaakt en specificeer het pad naar het game-afbeeldingsbestand. Als alle acties correct zijn uitgevoerd, zie je het game-installatiemenu.

Stap 4

Klik in het installatievenster op "Volgende". Op het volgende scherm wordt u gevraagd een map voor installatie te selecteren. Geef indien nodig een map op waar u alle gamebestanden wilt downloaden via de knop "Bladeren". Klik op "Volgende" en vink het vakje aan naast "Een pictogram op het bureaublad maken". Nadat u alle instellingen heeft gemaakt, selecteert u "Installeren".

Stap 5

Wacht tot de installatie van het spel is voltooid en de bijbehorende melding verschijnt. Zodra het installatieprogramma is voltooid, kun je de Half Life-snelkoppeling op het bureaublad gebruiken om het spel te starten. Installatie voltooid.

Stap 6

Om via Steam te installeren, start u de serviceclient en gaat u naar de game store. Voer in de zoekbalk Half Life in en selecteer vervolgens het gewenste spelpakket en klik op het item "Download". Wacht tot het downloadproces is voltooid en ga vervolgens naar je bibliotheek om het te starten.

Aanbevolen: