Een USB-flashstation Inschakelen

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Inschakelen
Een USB-flashstation Inschakelen

Video: Een USB-flashstation Inschakelen

Video: Een USB-flashstation Inschakelen
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het lanceren van een nieuwe flashdrive op een computer vereist geen complexe manipulaties van de gebruiker. Wanneer u echter een flashkaart inschakelt die eerder op computers werd gebruikt, moet u rekening houden met het risico van besmetting van uw pc.

Een USB-flashstation inschakelen
Een USB-flashstation inschakelen

Noodzakelijk

Computer, flashkaart, antivirus

instructies:

Stap 1

Opname van een nieuwe flashkaart. Nadat u een USB-stick heeft gekocht, kunt u deze als volgt op uw computer aansluiten. Plaats de flashkaart in een vrije USB-connector en wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd door het systeem. Zodra de flashdrive wordt gedetecteerd, wordt een dialoogvenster geopend waarin u wordt gevraagd de map te openen. Sluit het venster zonder een actie te kiezen en ga vervolgens naar het gedeelte "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de flashkaart en selecteer "Eigenschappen". In de eigenschappen moet u het apparaat formatteren met behulp van langzame opmaak. Daarna kunt u de flashkaart gebruiken.

Stap 2

Opname van een eerder gebruikte flashkaart. Nadat u het apparaat in de USB-poort hebt gestoken, detecteert het systeem de USB-flashdrive als verwisselbare media en vraagt het u om de map in een dialoogvenster te openen. Doe dit in geen geval. Sluit het dialoogvenster en open vervolgens de map "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het apparaat en selecteer de optie "Scannen op virussen". Deze optie verschijnt als antivirussoftware op uw computer is geïnstalleerd. Als u geen antivirusprogramma heeft, raden we u aan de flashdrive niet te openen totdat u deze hebt geïnstalleerd. Nadat u een flashkaart met een antivirusprogramma hebt gescand, kunt u deze openen als er tijdens de scan geen malware of scripts op zijn gedetecteerd.

Aanbevolen: