Hoe Geformatteerde Informatie Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Geformatteerde Informatie Te Herstellen
Hoe Geformatteerde Informatie Te Herstellen

Video: Hoe Geformatteerde Informatie Te Herstellen

Video: Hoe Geformatteerde Informatie Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Het per ongeluk formatteren van een medium met de benodigde informatie is niet zo'n zeldzaam fenomeen. Dit probleem heeft echter een oplossing - het voor altijd herstellen van schijnbaar verloren bestanden.

Hoe geformatteerde informatie te herstellen
Hoe geformatteerde informatie te herstellen

instructies:

Stap 1

Kies een van de programma's voor gegevensherstel. Voorbeelden zijn populaire producten zoals UFS Explorer, R.saver, GetDataBack, enz.

Stap 2

Download en installeer het programma van uw keuze. Voer hiervoor het installatiebestand uit, lees de gebruikslicentie, selecteer de installatielocatie en, indien nodig, andere parameters.

Stap 3

Voer de applicatie uit. Daarna vindt er een automatische scan plaats, waardoor u een lijst met gedetecteerde partities te zien krijgt. Selecteer de partitie waar u de informatie wilt herstellen en configureer vervolgens aanvullende parameters. Dit kunnen het type bestandssysteem zijn, de grens van de scan die wordt uitgevoerd, de codering, het algoritme waarmee de scan wordt uitgevoerd. Afhankelijk van het geselecteerde programma kunnen de instellingen andere items bevatten.

Stap 4

Begin met het scannen van de overeenkomstige sectie. Afhankelijk van het volume, de verbindingsmethode en andere kenmerken, kan het scannen enkele minuten tot enkele uren duren. Na het einde van het proces worden de gevonden bestanden en mappen weergegeven in het toepassingsvenster.

Stap 5

Bepaal welke bestanden moeten worden hersteld. Sommige programma's ondersteunen de mogelijkheid om een voorbeeld te bekijken, wat het selectieproces eenvoudiger maakt. Selecteer en markeer de gewenste bestanden.

Stap 6

Om de herstelde informatie op te slaan, klikt u op de overeenkomstige knop op de programmawerkbalk. Selecteer de locatie voor de bestanden die moeten worden opgeslagen. Houd er rekening mee dat opslaan niet mogelijk is op hetzelfde gedeelte van de media waarop de scan is uitgevoerd. Kies dus een andere harde schijfpartitie of een ander opslagapparaat.

Stap 7

Als herstel met een van de toepassingen niet werkte, probeer dan een andere. Verschillende herstelalgoritmen werken op verschillende manieren.

Aanbevolen: