Een Geformatteerde Schijf Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Geformatteerde Schijf Herstellen
Een Geformatteerde Schijf Herstellen

Video: Een Geformatteerde Schijf Herstellen

Video: Een Geformatteerde Schijf Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Heel vaak rijst een schijnbaar onoplosbare vraag voor pc-gebruikers: hoe kunnen gegevens worden hersteld die verloren zijn gegaan als gevolg van schijfformattering? U zult speciale programma's moeten gebruiken die u zullen helpen om alle verwijderde bestanden "weer tot leven te brengen". Het wordt over het algemeen aanbevolen om het product Data Recovery Wizard te gebruiken, dat kan worden gebruikt om gegevens te herstellen.

Een geformatteerde schijf herstellen
Een geformatteerde schijf herstellen

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit. Klik in het geopende venster op de knop "FormatRecovery".

Stap 2

Het programma geeft je een lijst met partities die het op de schijven van je systeem kon vinden. Als de sectie niet wordt vermeld, duidt dit op meer ernstige schade. Dan zal "AdvancedRecovery" u helpen voor gegevensherstel. Als u bestanden van een draagbaar apparaat probeert te herstellen, moet u deze invoegen voordat u het programma start.

Stap 3

Als u een partitie hebt geformatteerd, is het type mogelijk ook gewijzigd. De knop "Vorige bestandssysteem" helpt u het terug te krijgen.

Stap 4

Om te beginnen met het herstellen van verloren gegevens, selecteert u een partitie en klikt u op de knop "Volgende" om het scannen van gegevens te starten. data Recovery Wizard, begint met het analyseren van alle schijf- en systeemstructuren en geeft vervolgens de directorystructuur weer.

Een geformatteerde schijf herstellen
Een geformatteerde schijf herstellen

Stap 5

Zoek het bestand en de map die u moet herstellen en klik op de knop "volgende".

Stap 6

Zoek het bestand en de map die u moet herstellen en klik op de knop "volgende". U ziet een lijst met mappen, selecteer degene die u nodig heeft en klik nogmaals op de knop "volgende" om alle gegevens op te slaan.

Stap 7

Als uw schijf opnieuw is gepartitioneerd en het volledige volume van de partitie is gewijzigd, of deze partitie is verplaatst, moet u "AdvancedRecovery" gebruiken. Het opslaan van bestanden op de schijf of de partitie waarvan u gegevens herstelt, kan ze overschrijven, wat kan leiden tot permanent verlies van alle gegevens.

Aanbevolen: