Een Laptop Registreren

Inhoudsopgave:

Een Laptop Registreren
Een Laptop Registreren

Video: Een Laptop Registreren

Video: Een Laptop Registreren
Video: Laptop tips - Nieuwe laptop instellen 2024, Mei
Anonim

Het registreren van een laptop op de website van de fabrikant is optioneel, maar stelt u in staat veel nuttige informatie over uw laptop te krijgen. U vindt het bouwjaar, de garantieperiode voor uw apparaat, de nieuwste stuurprogramma's en handige hulpprogramma's. Laten we eens kijken naar de registratieprocedure met een Samsung-laptop als voorbeeld.

Een laptop registreren
Een laptop registreren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële Samsung-website door https://www.samsung.com/ te typen en op de enter-toets op uw toetsenbord te drukken. Om dit te doen, moet u een browser gebruiken die is geïnstalleerd op een pc met een internetverbinding. De site wordt automatisch in het Russisch geladen. Zoek het item "Productregistratie" in de bovenste menubalk en klik erop.

Stap 2

U wordt naar de inlogpagina geleid. Klik op de knop "Registreren". U dient uw gegevens in het voorgestelde formulier in te vullen. Schakel het selectievakje naast de aanbieding uit om meldingen naar het postadres te sturen als u geen onnodige informatie wilt ontvangen. Voer uw e-mailadres correct in, want het kan een registratiemelding ontvangen.

Stap 3

Nadat u het formulier heeft ingevuld, wordt u naar het gedeelte Samsung-productregistratie geleid. Selecteer een productcategorie - in dit geval Laptops. Selecteer in de volgende sectie de productcategorie "Mobiliteit". Het blijft om het gewenste model te selecteren uit de lijst die verschijnt.

Stap 4

Vul in de velden het serienummer en de aankoopdatum van de laptop in. In dit geval is de exacte aankoopdatum van belang voor het berekenen van de garantieperiode van het apparaat. Klik op de knop "Toevoegen" om een laptoprecord aan uw gegevens toe te voegen. Nadat u op de knop "Doorgaan" hebt geklikt, gaat u naar het servicegedeelte van uw specifieke laptopmodel.

Stap 5

Om nog een Samsung-product toe te voegen, keert u terug naar de registratiepagina en selecteert u uw apparaat in de lijst. In realtime kunt u volledige informatie krijgen over het model van uw apparaat.

Aanbevolen: