Hoe Een Laptop Te Schilderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Te Schilderen?
Hoe Een Laptop Te Schilderen?

Video: Hoe Een Laptop Te Schilderen?

Video: Hoe Een Laptop Te Schilderen?
Video: Use a Laptop as a Monitor - How to Use Your Laptop as a Second Monitor 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd slijten de glanzende delen van de laptop en beginnen ze er op zijn zachtst gezegd onpresentabel uit te zien. Om je laptop een "tweede leven" te geven, kun je hem schilderen, waarna hij zijn oorspronkelijke uiterlijk terugkrijgt.

Hoe een laptop te schilderen?
Hoe een laptop te schilderen?

Noodzakelijk

verf (auto of een andere), schuurpapier, schroevendraaier, kleurloze lak

instructies:

Stap 1

Bereid uw laptop voor voordat u gaat schilderen. Om te beginnen moet het volledig worden gedemonteerd, zodat de verf niet op belangrijke elementen komt. Een diagram voor het demonteren van een laptop moet in de handleiding of op de officiële website van de fabrikant staan. In de regel zijn het deksel en de plastic hoes bij het toetsenbord geverfd. ze zijn het meest vatbaar voor lakschade en afschilfering.

Stap 2

Schuur vervolgens de te schilderen coating met schuurpapier. Probeer niet te hard, verwijder gewoon wat polijstmiddel en krassen. Het is beter om in water te villen of het oppervlak er periodiek mee te bevochtigen.

Stap 3

Na het schuren moeten alle onderdelen worden afgespoeld en ontvet voor een gelijkmatigere verftoepassing en om luchtbellen te voorkomen. Vervolgens worden de oppervlakken gelijkmatig geprimed, waarna de grond volledig moet drogen (in appartementsomstandigheden duurt dit ongeveer een dag).

Stap 4

Vervolgens wordt de eerste dunne verflaag aangebracht. Autolak werkt het beste, maar je kunt elke gewenste verf gebruiken. Na volledige droging wordt de volgende laag aangebracht.

Stap 5

Nadat de verf is opgedroogd, wordt de eerste vernislaag op dezelfde manier aangebracht en vervolgens (na ongeveer 24 uur) - de tweede. Daarna wordt de laptop weer gedroogd. Nadat u alle geverfde onderdelen heeft gecontroleerd, kunt u deze veilig in elkaar zetten. Ongelakte delen kunnen worden gepolijst voor een beter effect. Schilderij klaar.

Aanbevolen: