Hoe Lippen Te Schilderen Met Rode Lippenstift

Inhoudsopgave:

Hoe Lippen Te Schilderen Met Rode Lippenstift
Hoe Lippen Te Schilderen Met Rode Lippenstift

Video: Hoe Lippen Te Schilderen Met Rode Lippenstift

Video: Hoe Lippen Te Schilderen Met Rode Lippenstift
Video: MIJN TOP 10 PRODUCTEN UIT Oriflame Catalogus # 9-2021 2024, Mei
Anonim

Smaken in de wereld van mode en beauty zijn een vloeiend begrip. Maar er is iets dat altijd in de mode blijft. Rode lippenstift is bijvoorbeeld tijdloos en ongeëvenaard. Het vervangen van de kleur van de lippenstift op de foto door rood (echter zoals elke andere), bijvoorbeeld om virtueel te evalueren hoeveel het bij je past, is handig om uit te voeren in de grafische editor Photoshop.

Wij schilderen lippen
Wij schilderen lippen

Noodzakelijk

Hulpmiddelen: Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de voorbereide foto in de editor (Ctrl + O). Natuurlijk zal het gemakkelijker zijn om met de taak om te gaan als het gezicht op de foto zonder make-up of make-up licht, licht is. U kunt echter de vereiste wijzigingen aanbrengen in lichte make-up.

Stap 2

Nu moet je de lippen selecteren en overbrengen naar een nieuwe laag. Het is handig om dit in de modus "Snelmasker" te doen. Om naar deze modus te gaan, klikt u op het pictogram gemarkeerd met een blauwe cirkel. Vergroot vervolgens de afbeelding om er makkelijk mee te werken, kies zwart en verf over de lippen met een klein penseel (probeer niet verder te gaan dan de liplijn, anders komen er later veel correcties). Terwijl je overschildert, worden de lippen bedekt met een rode sluier.

Als u klaar bent, klikt u nogmaals op de knop Snel masker - de lippen worden geselecteerd. Klik in het bovenste menu op "Selectie" - "Inversie". En dan in het menu "Lagen" - "Laag dupliceren" ("sneltoetsen" Ctrl + J). Als gevolg hiervan kunt u dit deel van de afbeelding (alleen lippen) afzonderlijk van de rest van de foto bewerken.

Stap 3

Open het deelvenster Lagen, selecteer de bovenste laag waarop je de lippen hebt en houd Ctrl ingedrukt, klik erop met de muis. Tegelijkertijd verschijnt er een selectie in de vorm van een dunne geanimeerde lijn die de lippen omlijst.

Stap 4

Kies in het menu Lagen de optie Nieuwe laag en vervolgens Kleur. Er verschijnt een venster waarin u in de vervolgkeuzelijst het type overvloeiing "Zacht licht" selecteert en op "OK" klikt. Daarna verschijnt een standaard kleurenpalet op het scherm. Gebruik de pipet om de gewenste kleur lippenstift te selecteren en druk op "OK".

Houd er bij het kiezen van een kleur voor lippenstift rekening mee dat rood veel tinten heeft. Puur rood is warm. Maar als je een beetje blauw aan dit rood toevoegt, wordt het kouder. Wanneer geel wordt toegevoegd, is het warmer. Dit is belangrijk, omdat de lippenstift moet worden afgestemd op de kleur van het gezicht - warm of koud. Een van de belangrijkste factoren die de mate van acceptabele helderheid van lippenstift beïnvloeden, is ook het contrast van het gezicht. De beroemde actrice Demi Moore kan bijvoorbeeld de helderste schaduw gebruiken.

Stap 5

Maak de lippen donkerder langs de contour. Markeer vervolgens een heel dunne lijn rond dit pad, waardoor zoiets als een tegenpad ontstaat. Om het helemaal af te maken, kun je het midden van de onderlip een beetje lichter maken - creëer een highlight zodat de lippen niet plat lijken. Maar je moet het niet te veel benadrukken, zodat de kleur van de lippenstift zijn helderheid en sappigheid niet verliest.

Aanbevolen: