Hoe U Uw Laptop Meeneemt?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Laptop Meeneemt?
Hoe U Uw Laptop Meeneemt?

Video: Hoe U Uw Laptop Meeneemt?

Video: Hoe U Uw Laptop Meeneemt?
Video: UW Allen School Colloquium: Hannaneh Hajishirzi (UW) 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met een mobiele computer is het belangrijk om bepaalde regels te volgen. Onjuiste omgang met de notebook kan bepaalde onderdelen beschadigen en de levensduur van de computer als geheel verkorten.

Hoe u uw laptop meeneemt?
Hoe u uw laptop meeneemt?

instructies:

Stap 1

Onthoud de basisregel voor het vervoeren van uw mobiele computer: draag uw laptop nooit wanneer deze is ingeschakeld. De praktijk leert dat deze methode leidt tot schade aan harde schijven. Elk schudden van dit apparaat tijdens het gebruik kan krassen op de platen veroorzaken.

Stap 2

Gebruik een speciale tas om je laptop mee te nemen, of beter: een tas. Kies dit accessoire verantwoord. Een kwalitatieve laptoptas moet stevig genoeg zijn. Bovendien moet het pakkingen en bevestigingsriemen bevatten. Hun aanwezigheid voorkomt ongewenste trillingen die optreden tijdens de overdracht van het apparaat.

Stap 3

Selecteer de maat van je tas door de afmetingen van je mobiele computer op te geven. De meeste van deze accessoires zijn ontworpen om een laptop met een bepaalde matrixdiagonaal (14, 15,6 en 17 inch) te vervoeren.

Stap 4

Let bij het kopen van een tas op de volgende eigenschappen: waterdichtheid en stevigheid van het frame. De aanwezigheid van een dergelijk accessoire voorkomt dat er vocht in de behuizing komt tijdens lichte regen en beschermt de laptop tegen vallen.

Stap 5

Wees vooral voorzichtig bij het verplaatsen van uw mobiele computer tijdens het koude seizoen. Laat het apparaat na het uitschakelen afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de laptop niet aan na een plotselinge verandering in de omgevingstemperatuur. Dit leidt meestal tot condensatie.

Stap 6

Onthoud dat vriestemperaturen de werking van de batterij en de vloeibare kristalmatrix nadelig kunnen beïnvloeden. Zet je laptop in de winter nooit buiten aan.

Stap 7

Laat de mobiele pc op kamertemperatuur komen. U kunt het beste minimaal een uur wachten voordat u het apparaat inschakelt.

Stap 8

Als je geen tas wilt gebruiken, koop dan een laptoprugzak. Het heeft een plastic container verzegeld met een speciaal materiaal. Deze rugzak beschermt je computer perfect bij een val en voorkomt dat er vocht in het apparaat komt.

Aanbevolen: