Snel Een Laptop Verkopen

Inhoudsopgave:

Snel Een Laptop Verkopen
Snel Een Laptop Verkopen

Video: Snel Een Laptop Verkopen

Video: Snel Een Laptop Verkopen
Video: Te goedkope laptop kopen | Pas Oplichters | Afl. 4 2024, Mei
Anonim

Als je dringend geld nodig hebt, leen het dan niet meteen van vrienden en kennissen. Het is beter om aandacht te besteden aan de dingen in huis die niet door u worden gebruikt. Vaak wordt de oude laptop na aanschaf van een nieuwe laptop overbodig en kan de verkoop ervan een geweldige manier zijn om geld te verdienen.

Snel een laptop verkopen
Snel een laptop verkopen

instructies:

Stap 1

Veeg je laptop af met speciale reinigingsdoekjes voordat je hem verkoopt. Test de prestaties van de laptop om potentiële kopers de mogelijkheden te laten zien.

Stap 2

Plaats een gratis advertentie voor de verkoop van een laptop op verschillende populaire stadssites en geef de prijs aan, zodat deze tot een acceptabel niveau wordt verlaagd. Een koper voor een ding dat minder kost dan een vergelijkbaar product, wordt sneller gevonden.

Stap 3

Is er op uw advertentie gereageerd, maak dan telefonisch of per e-mail een afspraak met de koper. Als je iemand ontmoet, laat hem dan je laptop zien en ontvang het afgesproken bedrag.

Stap 4

Er is een ondergrondse passage in het dichtstbijzijnde metrostation, waar tenten staan waar gebruikte laptops, computers, mobiele telefoons te koop worden aangeboden. Doe een bod aan de verkoper van dit verkooppunt om uw laptop te kopen. Als hij akkoord gaat, overhandigt u de laptop aan de koper en ontvangt u het geld.

Stap 5

Als je op een markt bent waar laptops en computers worden verkocht, zoek dan de persoon met de laptopaankoopposter. Ga naar de koper en vraag hem naar het bedrag dat hij voor jouw product wil bieden. Als de afgesproken prijs u uitkomt, geeft u de laptop af aan de nieuwe eigenaar en neemt u het geld mee.

Stap 6

Ga online naar de websites van winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van computerapparatuur en kijk of deze winkels oude laptops kopen. Als dergelijke informatie op de website staat, ga dan naar een van de inzamelpunten voor gebruikte laptops.

Aanbevolen: