Hoe MAC OS Op Een Laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe MAC OS Op Een Laptop Te Installeren
Hoe MAC OS Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe MAC OS Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe MAC OS Op Een Laptop Te Installeren
Video: How to Download and Install Apps on Mac | imac, Macbook air Computers, Download Apps on Mac 2024, Mei
Anonim

Een bepaalde categorie gebruikers zou graag het Windows-besturingssysteem inruilen voor een Apple-product. Helaas kan niet iedereen het zich veroorloven om een dure laptop van dit bedrijf te kopen.

Hoe MAC OS op een laptop te installeren
Hoe MAC OS op een laptop te installeren

Noodzakelijk

  • - USB opslag;
  • - Mac OS-afbeelding;
  • - Partitiemanager.

instructies:

Stap 1

Het is mogelijk om het Mac OS-besturingssysteem te installeren op laptops van andere fabrikanten. Zorg er eerst voor dat uw mobiele computer geschikt is voor deze taak. Er is maar één basisvereiste: het apparaat moet een Intel CPU hebben.

Stap 2

Download de originele Mac OS X Leopard 10.5.4 9E25 Retail installatieschijfkopie. Download nu de Kismus Hackintosh Tools - LiveDVD-afbeelding en brand deze op dvd met behulp van ISO File Burning.

Stap 3

Maak een opstartbare USB-stick met SYSLINUX en USB Disk BOOT Files. Hiermee kunt u de nodige manipulaties uitvoeren voordat u het besturingssysteem betreedt.

Stap 4

Maak twee extra partities op de harde schijf. Elk van hen moet minimaal 10 GB groot zijn. Formatteer beide partities naar het FAT32-bestandssysteem (FAT). Verlaat nooit het originele NTFS-formaat.

Stap 5

Kopieer de installatieschijfkopie naar een van de voorbereide partities. Voer het hulpprogramma Kismus Hackintosh Tools uit. Om dit te doen, start u uw laptop opnieuw op en selecteert u uw dvd-station om verder te gaan. Formatteer de partitie waarop het besturingssysteem wordt geïnstalleerd opnieuw.

Stap 6

Gebruik nu de functie "Herstellen van een afbeelding". Voer het uit en geef het pad op naar het gedownloade ISO-bestand dat de Mac OS-bestanden bevat. Wacht tot deze procedure is voltooid. Sluit de eerder gemaakte opstartbare USB-stick aan op de USB-poort en start de laptop opnieuw op.

Stap 7

Stel de opstartprioriteit voor deze schijf in. Nadat u het programma vanaf de USB-flashdrive hebt gestart, selecteert u de partitie waarop het Mac OS is hersteld om door te gaan met laden. Wacht tot het nieuwe menu start.

Stap 8

Schakel de selectievakjes in van de systeemcomponenten die in het Mac OS moeten worden opgenomen. Klik op de knop "Installeren" en wacht tot deze procedure is voltooid. Start na het opnieuw opstarten opnieuw op vanaf de USB-stick. Selecteer de partitie waar u zojuist het systeem hebt geïnstalleerd.

Stap 9

Schrijf een willekeurige bootloader, bijvoorbeeld Chameleon DFE of Bootloader naar de harde schijf. Hierdoor kunt u later Mac OS gebruiken zonder een USB-flashstation te gebruiken.

Aanbevolen: