Uitvoer Naar Een Extern Beeldscherm Tekenen

Inhoudsopgave:

Uitvoer Naar Een Extern Beeldscherm Tekenen
Uitvoer Naar Een Extern Beeldscherm Tekenen

Video: Uitvoer Naar Een Extern Beeldscherm Tekenen

Video: Uitvoer Naar Een Extern Beeldscherm Tekenen
Video: Extern beeldscherm aansluiten op je MacBook 2024, April
Anonim

In de afgelopen jaren zijn laptops gaan domineren over stationaire pc's. Dit komt door hun vele voordelen, waarvan de meest populaire zijn: mobiliteit, gebruiksgemak en de mogelijkheid om op een batterij te werken. Maar laptops hebben één groot nadeel: ze hebben een relatief kleine beeldschermdiagonaal. Als gevolg hiervan verbinden veel mensen laptops met externe beeldschermen. Dit kunnen zowel gewone computermonitoren zijn als veel modellen moderne tv's.

Uitvoer naar een extern beeldscherm tekenen
Uitvoer naar een extern beeldscherm tekenen

Noodzakelijk

kabel met VGA-, DVI- of HDMI-uitgangen

instructies:

Stap 1

Als u besluit het beeld van uw laptop weer te geven op een extern beeldscherm, bepaal dan eerst welke video-uitgangspoorten beschikbaar zijn in de laptop. Dit wordt gedomineerd door drie hoofdtypen uitgangen: VGA (D-Sub), DVI en HDMI. We merken meteen op dat het eerste type een analoog signaal verzendt, en het tweede en derde - een digitaal signaal. Die. de beeldkwaliteit zal veel slechter zijn bij aansluiting via de VGA-poort.

Stap 2

Bepaal of er poorten zijn op het externe beeldscherm. Tv's worden gedomineerd door VGA- en HDMI-poorten, monitoren worden gedomineerd door VGA en DVI. Onthoud dat de DVI- en HDMI-poorten analoog zijn en dat er adapters voor zijn.

Stap 3

Sluit je laptop via het geselecteerde kanaal aan op een extern beeldscherm. Open bureaubladeigenschappen en selecteer de gewenste monitor. Soms stellen laptops automatisch een nieuw apparaat in. Als dit niet is gebeurd, geef dan zelf de extensie en hertz van het nieuwe beeldscherm op.

Aanbevolen: