Hoe Verblinding Door De Zon Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Verblinding Door De Zon Te Verwijderen?
Hoe Verblinding Door De Zon Te Verwijderen?

Video: Hoe Verblinding Door De Zon Te Verwijderen?

Video: Hoe Verblinding Door De Zon Te Verwijderen?
Video: Ужaсы Леса (4в1)/Real Mysticism - Forest Stories (+ 10 subtitles) 2024, Mei
Anonim

Stel je voor dat je op een geweldige zonnige dag met vrienden in de natuur bent. Om te voorkomen dat deze herinnering in de loop der jaren vervaagt, moet u deze op een foto vastleggen. Maar dat is pech, de foto had last van schittering door de zon. Het is oké, deze kleine overlast kan eenvoudig worden gecorrigeerd met behulp van ieders favoriete Photoshop-programma. Hoe je dit doet, lees verder.

Hoe verblinding door de zon te verwijderen?
Hoe verblinding door de zon te verwijderen?

Noodzakelijk

Photoshop

instructies:

Stap 1

Breng een foto over van de flashdrive van uw camera naar uw computer om schittering van de zon van uw foto te elimineren. Start Adobe Photoshop.

Stap 2

Open de foto die u wilt bewerken erdoorheen. Maak daarna een nieuwe laag. Vind Eye Dropper in uw dashboard. Dit is een instrument afgebeeld als een pipet.

Stap 3

Als u een persoon wilt corrigeren door de schittering van de zon op hem te verwijderen, selecteert u een huidgebied waarvan u denkt dat de kleur optimaal is en klikt u erop met een pipet.

Stap 4

Merk op dat je een tint moet kiezen die ergens tussen de donkerste en lichtste opties in zit. Nadat u hebt geselecteerd, wordt de opgegeven kleur automatisch gedetecteerd in het palet.

Stap 5

Selecteer een klein penseel uit de gereedschapskist en schilder over alle hoogtepunten in de afbeelding. Het moet op een nieuwe laag worden geverfd. Houd er rekening mee dat de foto hierna zijn natuurlijkheid verliest.

Stap 6

Om dit op te lossen, past u de functie "Lagen mengen" toe. Maak hiervoor een kopie van de originele laag (commando Laag dupliceren). Plaats vervolgens de kopie tussen de nieuwe en originele lagen. Wijzig in de regel Overvloeimodus de overvloeimodus van de lagen in Kleur.

Stap 7

Pak het gereedschap Branden uit de Toolbox om schittering door de zon te verwijderen. Stel de hardheid van het penseel in op 0. Stel in de secties Bereik en Belichting respectievelijk de Hooglichten en 10% in.

Stap 8

Verf met het penseel over de belichte delen van de foto. Hierdoor worden eventuele oneffenheden in de kleur gladgestreken en wordt deze ook uniformer. Pak het gereedschap Vervagen van de werkbalk. Gebruik dit hulpmiddel om afzonderlijke delen van de foto te vervagen.

Stap 9

Bedek de randen van de geverfde plekken zodat ze niet opvallen. Verander vervolgens de dekking van de middelste laag (een kopie van de hoofdlaag) naar 50%

Aanbevolen: