Hoe Door TimeShift Heen Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Door TimeShift Heen Te Komen
Hoe Door TimeShift Heen Te Komen

Video: Hoe Door TimeShift Heen Te Komen

Video: Hoe Door TimeShift Heen Te Komen
Video: How to Backup and Restore the Linux File System - Timeshift Tutorial 2024, Mei
Anonim

De game is een shooter over de nabije toekomst, waarin wetenschappers een ongewoon pak hebben weten uit te vinden waarmee je terug in de tijd kunt reizen. Maar na een tijdje wordt hij ontvoerd door een wereldberoemde schurk en begint met zijn hulp het verleden te veranderen.

Hoe door TimeShift heen te komen
Hoe door TimeShift heen te komen

instructies:

Stap 1

Na het bekijken van de video kom je in de kamer. Volg de man in camouflage. Wanneer de bewaker verschijnt, vlucht. Ren naar boven en ga dan naar beneden. Zoek de rebel. Beklim de brandtrap en pak het eerste wapen - een karabijn. Zoek iets verder een pistool. Ga naar het dak en ga dan naar een ander gebouw. Verder in de opening in de muur vind je het signaal van de wetenschapper. Spring in het gat. Dan bevind je je op de binnenplaats, iedereen die je daar ontmoet moet worden gedood. Ga naar het riool. Bekijk de video tot het einde. Dood de soldaten met timeshift. Op straat wacht een schietpartij op je. Verder - de brandtrap op, we breken het raam, we springen naar beneden achter de opstandeling. Gebruik anticipatie op gebeurtenissen en steek de gang over voor de explosie. Pak het jachtgeweer, spring in het gat. Ga na de schietpartij naar beneden. Gebruik een tijdelijke vertraging om elektrische ontladingen te overbruggen.

Stap 2

Klim naar de betonnen pijp en ga er doorheen met tijdinversie. Gebruik in een bouwgreppel een tijdelijke vertraging. Met het machinegeweer schieten we alle aanvallers dood. Als de bewaker verschijnt, rennen we de tunnel in. Volg de rebellen, overleef het vuurgevecht. Open het rooster in de pijp en gebruik de tijdomkering om er doorheen te gaan. Ga door het gas met een tijdelijke vertraging. Win het vuurgevecht. Steek het water over met een tijdelijke vertraging. Verlaat het metrostation naar de bouwplaats, dood de soldaat, ga naar links. Ga de gracht in, ga de kamer in, zoek de rebel. Vertraag de tijd, ren de opening in, door de trap en door het gat in de muur. Ontmoet de commandant. Ga de straat op, pak een tank en vermoord iedereen. Ga naar de garage, druk op de schakelaar, vertraag de tijd, ga door het veld. Nadat je het tweede veld hebt overwonnen, ga je de straat op, waar een vuurgevecht op je wacht. Bij het signaal van de vuurtoren vind je de ingang van het militaire administratiegebouw.

Stap 3

Vernietig de bewakers. Draai de kraan open, gebruik de tijdinversie, kruip door het gat. Schiet terug, beweeg door het magazijn. Er zit een gat achter de dozen, gebruik een tijdelijke vertraging. Ga de stookruimte in, vind de ventilator, ga er doorheen met de inversie. Dood in de gevangenis de bewakers en zet machinegeweren uit. In de evacuatieruimte neem je de lift en als je valt, gebruik je de vertraging. Op het dak, vernietig eerst het luchtafweergeschut en zet dan het baken aan. Gebruik een machinegeweer en tijdsvertraging om het luchtschip te beschermen tegen aanvallen. Pak de ATV op uw bestemming. Vang explosieven in het vijandelijke kamp. En het nieuwe wapen is de kruisboog. Blaas de tunneldeur op, stap in de trein.

Stap 4

Aan het einde van het pad, spring naar de kant. Ga naar het controlepunt. Als je terug schiet, ga dan langs het hek. Ga door de brug en gebruik het machinegeweer om het touw af te snijden waaraan het wordt vastgehouden. Ga naar het luchtschip, gebruik de tijdelijke vertraging en steek de klif over. Stap op de kar. Behandel chronowijzers met een kruisboog of met tijdvertraging. Ga door de tunnel naar het gevangeniscompartiment. Druk in de kamer op de hendel. We gaan door het depot de tunnel in. Verder - een schietpartij op de weg. Sla linksaf bij de molen. Nadat we de jagers met schilden hebben gedood, nemen we hun wapen weg - "Gehena". Nadat je de aanval hebt overleefd, ga je naar het magazijn. Gebruik temporele vertraging en inversie bij het doorlopen van labs. Bij de fabriek gaan we naar de plek met een kruis op de radar. Vanaf het platform vallen we in de ventilatie en springen in het gat. Gebruik op een lopende band stop en tijdsvertraging. Nadat we het territorium hebben vrijgemaakt, springen we in de lift en stoppen we de tijd. Ook wij gaan door het vuur. Dan is alles eenvoudig - maak gewoon een foto en gebruik de basiseigenschappen voor tijdbeheer.

Stap 5

Pas in de windtunnel op dat je niet door de wind wordt weggeblazen en gebruik de tijdstop om door deze etappe te komen. In het laatste gevecht, nadat je de kanonnen van de bewaker hebt vernietigd, schiet je hem in de buik naar een doelwit dat op een bloem lijkt.

Aanbevolen: