Hoe De Parameters Van De Videokaart Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Parameters Van De Videokaart Te Wijzigen?
Hoe De Parameters Van De Videokaart Te Wijzigen?

Video: Hoe De Parameters Van De Videokaart Te Wijzigen?

Video: Hoe De Parameters Van De Videokaart Te Wijzigen?
Video: HOW TO SET NVIDIA GRAPHICS CARD SETTINGS TO GET MAXIMUM PERFORMANCE AND FPS DURING GAMEPLAY!!2017!! 2024, Mei
Anonim

Veel computergebruikers, met name gamers en degenen die met grafische verwerkingsprogramma's moeten werken, worden geconfronteerd met het probleem van een gebrek aan stroombronnen voor de grafische kaart. In feite kunnen deze bronnen worden verhoogd door de juiste instellingen van de videoadapter te wijzigen of door tweaking-programma's te gebruiken die de frequentie van de apparatuur wijzigen.

Hoe de parameters van de videokaart te wijzigen?
Hoe de parameters van de videokaart te wijzigen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een programma om de prestaties van een videokaart te verbeteren.

instructies:

Stap 1

Download de Riva Tuner tweaker-software van de officiële website van de fabrikant. Installeer het volgens de instructies van de installatiewizard. Dit programma verhoogt de frequentie van de kern en het RAM-geheugen van de kaart.

Stap 2

Open het geïnstalleerde programma. Selecteer in het hoofdvenster dat verschijnt het menu "Driver-instellingen", klik op de knop die de versie van het stuurprogramma aangeeft. U ziet een vervolgkeuzemenu. Klik daarin op het icoontje met de afbeelding van de videokaart. Voer de nieuwe frequentiewaarden in. Wees zeer voorzichtig terwijl u dit doet. Gebruik de knop "Test" om de resultaten te controleren. Als er tegelijkertijd op de monitor geen merkbare artefacten en andere defecten in de werking van de kaart zijn, klikt u op de applicatie en slaat u de resultaten op.

Stap 3

Verander de grafische instellingen in het spelmenu, het gaat met name om filteren. Bilineair betekent het opleggen van texturen op een 3D-object - dit voorkomt abrupte kleurovergangen in het beeld van het spel. Mip-mapping verhoogt simpelweg de prestaties van de videokaart in het spel, wat de beeldkwaliteit verbetert. Trilineaire filtering combineert beide punten. Met Anisotroop kunt u beeldlijnen van hellende oppervlakken en diagonale lijnen vloeiend maken.

Stap 4

Configureer in het configuratiescherm van de videokaart de configuratie van het adapterstuurprogramma. Het belangrijkste hier is om een balans te vinden tussen prestaties en kwaliteit, want wanneer je het aantal afgespeelde frames per seconde verhoogt, vertraagt de snelheid van de bewerkingen van het apparaat.

Stap 5

Wijzig de instellingen van uw grafische kaart zodat deze overeenkomen met elke toepassing of game. Ga hiervoor in het menu-item "3D-instellingen wijzigen" naar het tabblad applicatie-instellingen. Pas de adapter aan uw vereisten aan voor de beeldkwaliteit en prestaties van elk spel.

Aanbevolen: