Een Webcam Vinden

Inhoudsopgave:

Een Webcam Vinden
Een Webcam Vinden

Video: Een Webcam Vinden

Video: Een Webcam Vinden
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, Mei
Anonim

Met behulp van de zogenaamde "live" camera's kun je je verplaatsen, zonder op te staan uit je stoel, naar de meest verschillende delen van de wereld. Elke internetgebruiker kan in realtime bijvoorbeeld een druk kruispunt in Tokio of een dierentuin in Sydney zien.

Een webcam vinden
Een webcam vinden

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het zoeken naar live camera's met behulp van zoekmachines erg moeilijk is. Gebruik hiervoor speciale zoekmachines die speciaal zijn ontworpen om dergelijke camera's te vinden. Een van hen bevindt zich op het volgende adres:

Stap 2

Houd er rekening mee dat voor sommige camerasites extra software vereist is: QuickTime, Flash, Silverlight (voor Linux - Moonlight), Java, Windows Media Player. Installeer zoveel mogelijk van de hierboven genoemde plug-ins, of accepteer het feit dat u sommige camera's niet kunt gebruiken.

Stap 3

Voer op een gespecialiseerde site in het zoekvak de naam in van het land, de stad, de camerabeelden die u wilt zien.

Stap 4

U ontvangt een lijst met gevonden camera's met voorbeelden van afbeeldingen daarvan (niet in realtime gemaakt). Kies er een uit waarvoor de situatie vaak verandert (mensen, dieren lopen, voertuigen rijden). Selecteer desgewenst eerst het type camera's in de bovenste regel (bijvoorbeeld boven de wegen, of beschikbaar voor weergave vanaf mobiele telefoons). Laat u bij het kiezen van een camera ook leiden door de beoordeling, aangegeven door de sterren.

Stap 5

U wordt doorgestuurd naar een site van derden. Als er meerdere camera's op staan, selecteert u er een. Als blijkt dat de site niet meer werkt, gebruik dan een gespecialiseerde zoekmachine-link "Report Broken Link".

Stap 6

Als de camera statische beelden weergeeft, kijk dan hoe vaak deze automatisch worden bijgewerkt. Als dit niet gebeurt, voer dan zelf periodiek een dergelijke update uit. Ververs de pagina niet te vaak handmatig om te voorkomen dat de server uw acties aanziet voor een aanval. Camera's die statische beelden doorsturen hebben het voordeel dat ze ook vanaf een mobiele telefoon bekeken kunnen worden.

Stap 7

Als het beeld niet te lang ververst, controleer dan het tijdschema voor deze camera. Staat deze nu uit, ga dan naar een andere tijd (rekening houdend met de tijdzone), of gebruik een andere camera.

Aanbevolen: