Hoe Maak Je Een Informatiebank In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Informatiebank In 1C
Hoe Maak Je Een Informatiebank In 1C

Video: Hoe Maak Je Een Informatiebank In 1C

Video: Hoe Maak Je Een Informatiebank In 1C
Video: Van APA naar Beter 2021 - gebaseerd op APA7! 2024, Mei
Anonim

Heel vaak hebben organisaties na de oprichting van het 1C-programma de behoefte om een nieuwe informatiebasis (IB) te creëren. Veel mensen zijn van mening dat deze procedure moet worden toevertrouwd aan een gekwalificeerde programmeur, en ondertussen kan deze procedure door de gebruiker van het programma zelf worden uitgevoerd.

Hoe maak je een informatiebank in 1C
Hoe maak je een informatiebank in 1C

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Om een nieuwe IB aan te maken, moet u een map maken met een eenvoudige en logische naam voor de database. U kunt op elke geschikte plaats in de map op de harde schijf een map maken, bijvoorbeeld C:.

Stap 2

Zoek vervolgens op de schijf met het geïnstalleerde programma de volgende bestanden: 1CV7. MD, V7PLUS. DLL, V7Plus.als (het standaardadres is C: / Program Files / 1Cv7).

Stap 3

Kopieer deze bestanden naar de map die u in de eerste stap hebt gemaakt.

Stap 4

Start het 1C-programma. Klik in het geopende tabblad “Start 1C” op het commando “Toevoegen”, het volgende venster “Registratie van de Informatiebank” wordt geopend.

Stap 5

Voer in het veld waar u de tekst moet invoeren de naam van de nieuwe IB in, dan wordt deze weergegeven in de IB-lijst wanneer u het 1C-programma start.

Stap 6

Klik vervolgens op "OK" in het venster "Registratie van de Information Base".

Stap 7

Wanneer u nu het programma start, wordt in het venster "Start 1C" de aangemaakte infobase weergegeven. Klik met de linkermuisknop op de naam van de basis. Selecteer bovenaan de vervolgkeuzelijst "In modus" het item "Configurator" en klik op "OK"

Stap 8

Op het tabblad "Selecteren van het gegevensopslagformaat" is het selectievakje "Bestanden *. DBF, *. CDX" al standaard ingesteld. Klik op "OK" en de "Configurator" zal starten.

Stap 9

Open het tabblad "Ontwerpers - Nieuw rapport …". U hoeft hier niets te wijzigen, klik gewoon op "Volgende - Volgende - Voltooien". Na de ondernomen acties wordt het venster "Form-Report.new1" geopend. Sluit het venster "Form-Report.new1".

Stap 10

Verwijder in het venster "Configuratie" het aangemaakte rapport "nieuw1", bevestig de verwijdering.

Stap 11

Sluit het venster "Configuratie". Bevestig in het geopende venster "Configurator" alle vragen door op "Ja" te klikken.

Stap 12

Klik in het informatievenster "Reorganisatie van informatie" op "Accepteren", dan verschijnt er een venster op het scherm met informatie dat de reorganisatie is voltooid. Klik OK.

Stap 13

Sluit na het voltooien van het proces de "Configurator" en ga gerust aan de slag in de nieuwe infobase.

Aanbevolen: