Hoe Het Nero-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nero-programma Te Installeren
Hoe Het Nero-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Nero-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Nero-programma Te Installeren
Video: How to Download Nero Software with Serial Key And Install 👍 2024, Mei
Anonim

Het softwarepakket voor het opnemen, afspelen en bewerken van optische multimedia-cd's en dvd's van het Duitse bedrijf Nero is het populairst onder pc-bezitters. Als u van plan bent om het op uw systeem te installeren, zouden er geen problemen moeten zijn met de installatie.

Hoe het Nero-programma te installeren
Hoe het Nero-programma te installeren

instructies:

Stap 1

Download het installatiepakket van de overeenkomstige pagina van de website van het bedrijf - https://nero.com/rus/downloads-nero11-trial.php. Hiervoor moet u uw e-mailadres invoeren.

Stap 2

Sluit andere versies van Nero-programma's als ze actief zijn. Het wordt ook aanbevolen om uw antivirus- en firewallsoftware uit te schakelen. Voer vervolgens het gedownloade bestand uit en het welkomstscherm van de installatiewizard verschijnt op het scherm.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende" en de wizard geeft de volgende stap van de installatie weer, die de tekst van de licentieovereenkomst zal bevatten - lees deze en vink het vakje "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst" aan. Daarna wordt de knop "Volgende" actief - klik erop en de wizard gaat naar de volgende stap.

Stap 4

Vul het formulier in met drie velden - "Gebruikersnaam", "Organisatie" en "Serienummer". Als het veld voor het serienummer leeg wordt gelaten, werkt de applicatie in de proefmodus, die over 15 dagen zal eindigen. U kunt dit nummer later invoeren om uw proefperiode om te zetten in onbeperkt. Klik op de knop Volgende om naar de volgende stap te gaan.

Stap 5

Selecteer een van de installatie-opties - "Standaard" of "Aangepast". De eerste optie komt overeen met de installatie van het volledige volume van de hoofd- en hulpprogramma's in de distributiekit. Als u helemaal niet bekend bent met dit Nero-pakket, dan is dit de beste optie. Een andere optie stelt u in staat om uit de lijst met pakketcomponenten alleen die programma's te selecteren die u van plan bent te gebruiken. Bovendien is het in de optie "aangepast" mogelijk om de map te wijzigen waarin het pakket wordt geïnstalleerd. Wanneer u dit hebt besloten, klikt u op de knop "Volgende", en het installatieprogramma begint met het installeren van het softwarepakket, waarvan de voortgang wordt weergegeven door een indicator op het scherm. Wanneer de installatie is voltooid, toont de wizard een venster met vijf tabbladen.

Stap 6

Selecteer welke bestandstypen het besturingssysteem aan Nero moet koppelen. Vink hiervoor de overeenkomstige selectievakjes aan op de tabbladen "Foto's", "Video" en "Muziek". Op het tabblad Opties kunt u een link naar het programma toevoegen in het autorun-menu dat verschijnt wanneer u een optische schijf in de lezer plaatst. Op het tabblad "Quick Launch Menu" kun je een commando geven om een link te plaatsen om het programma te starten op het bureaublad en in de Quick Launch-balk. Klik nog een laatste keer op de knop Volgende en het installatieproces is voltooid.

Aanbevolen: