Hoe Installeer Ik XP Op Een Toshiba-laptop

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik XP Op Een Toshiba-laptop
Hoe Installeer Ik XP Op Een Toshiba-laptop

Video: Hoe Installeer Ik XP Op Een Toshiba-laptop

Video: Hoe Installeer Ik XP Op Een Toshiba-laptop
Video: Toshiba satellite how to install Windows XP and driver|Toshiba laptop| 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd wordt het nodig om het besturingssysteem opnieuw te installeren op een persoonlijke laptop. Dit kan zonder de hulp van een professionele programmeur. U moet voorzichtig en oplettend zijn bij het uitvoeren van deze bewerking.

Hoe installeer ik XP op een Toshiba-laptop
Hoe installeer ik XP op een Toshiba-laptop

Noodzakelijk

gelicentieerde versie van Windows

instructies:

Stap 1

Koop een schijf met een gelicentieerde versie van het Windows-besturingssysteem. Onlangs heeft Microsoft alle nieuwe besturingssystemen voor laptops en pc's geproduceerd, maar bij het kiezen van een besturingssysteem moet u uitgaan van de specificaties van uw laptop. Als uw computer meer dan twee cores en minimaal 2 GB RAM heeft, kunt u versies van Windows Vista en Windows 7 gebruiken. Voor computers met lagere specificaties is het wenselijk om Windows XP SP3 te gebruiken.

Stap 2

Bewaar al uw belangrijke bestanden op verwisselbare media om toekomstig gegevensverlies te voorkomen.

Stap 3

Plaats de schijf in uw laptopstation en start deze opnieuw op. Druk op de "Delete"-toets om het BIOS-menu te openen. Open het tabblad opstartprioriteit. Stel het lezen van informatie van cd/dvd-rom in op de eerste plaats, en het laden van de harde schijf (harde schijf of HDD) op de tweede. Sla de wijzigingen op en druk op de "Y"-toets om het systeem opnieuw op te starten.

Stap 4

Na het opnieuw opstarten wordt het menu voor het selecteren van een virtuele harde schijfpartitie geopend. Geef de installatielocatie van het besturingssysteemstation "C" op. U kunt ook extra hardeschijfpartities maken of verwijderen. Druk op de "F"-toets om de partitie te formatteren. Na de formatteerbewerking wordt opnieuw opgestart.

Stap 5

Geef bij het installeren van het besturingssysteem op uw laptop de accountnaam en het wachtwoord op (optioneel).

Stap 6

Nadat u de installatie van het besturingssysteem hebt voltooid, moet u de "nieuwe" stuurprogramma's voor de videokaart, het moederbord en de geluidskaart downloaden van de Toshiba-website. Installeer ze en start uw laptop opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Aanbevolen: