Hoe Qos-pakket Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Qos-pakket Uit Te Schakelen?
Hoe Qos-pakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Qos-pakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Qos-pakket Uit Te Schakelen?
Video: Disabling Qos Packet Scheduler(watch it on HD) 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van de QoS-service (Quality of Service), die een bepaalde hoeveelheid netwerkbandbreedte reserveert voor kritieke toepassingen, kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder tussenkomst van aanvullende software van derden, maar vereist het gebruik van een computerbeheerder rekening.

Hoe qos-pakket uit te schakelen?
Hoe qos-pakket uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + Alt + Del om u aan te melden met het computerbeheerdersaccount en voer Beheerder in het accountselectieveld in.

Stap 2

Geef het bijbehorende wachtwoord op dat is opgeslagen tijdens de installatie van het besturingssysteem en klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows te openen.

Stap 3

Ga naar Uitvoeren en voer gpedit.msc in het veld Openen in om de tool Groepsbeleid-editor te starten.

Stap 4

Klik op OK om de lancering te bevestigen en ga naar het tabblad Lokaal computerbeleid.

Stap 5

Selecteer Computerconfiguratie en vouw de koppeling Beheersjablonen uit.

Stap 6

Geef de groep "Netwerk" op en ga naar het item "QoS Package Manager".

Stap 7

Vouw het gedeelte "Beperk de gereserveerde bandbreedte" uit door te dubbelklikken aan de rechterkant van het toepassingsvenster en pas het selectievakje toe op het veld "Ingeschakeld" in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 8

Verminder de fallback-bandbreedte van de standaard 20 procent naar nul, of schakel het selectievakje Ingeschakeld uit om de manager volledig uit te schakelen.

Stap 9

Sluit het hulpprogramma Groepsbeleid-editor af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 10

Houd er rekening mee dat het gebruik van een ander selectievakje dan het vakje Niet geselecteerd de reservering automatisch instelt op 20 procent van de netwerkbandbreedte.

Stap 11

Ga naar de map "Computer" en vouw de link "Netwerkverbindingen" uit om de effectiviteit te bepalen van de bewerking die is uitgevoerd om de QoS-pakketservice uit te schakelen.

Stap 12

Zoek een verbinding die zonder beperkingen kan worden gebruikt en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 13

Selecteer het item "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Netwerk" van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 14

Zorg ervoor dat QoS is ingeschakeld en actief is.

Aanbevolen: