Hoe De R270-kop Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De R270-kop Te Verwijderen?
Hoe De R270-kop Te Verwijderen?

Video: Hoe De R270-kop Te Verwijderen?

Video: Hoe De R270-kop Te Verwijderen?
Video: De printkop van de printer doorspoelen met Mr. Muscle 2024, April
Anonim

Heel vaak, wanneer de printer lange tijd niet wordt gebruikt, stopt hij met het accepteren van papier, knippert alle lampjes en drukt hij helemaal niet af. Dit betekent dat het tijd is om de printkop te vervangen. Dit kan worden toevertrouwd aan de meesters van het servicecentrum, of u kunt het zelf doen om geen extra geld te betalen.

Hoe de R270-kop te verwijderen?
Hoe de R270-kop te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Verwijder de papierinvoerlade. Het is niet nodig om het deksel te verwijderen. Open eenvoudig de vergrendeling met uw vinger en trek de lade eruit. Demonteer daarna, na het losdraaien van de schroeven, de bezelpanelen. Houd er rekening mee dat er ook vergrendelingen onder de schroeven zijn - druk ze een beetje in en het plastic buigt terug. Pak de rand van de zijwand vast en schuif het paneel van u af. Volg dezelfde procedure om de ring aan de andere kant te verwijderen.

Stap 2

Verwijder het USB-frame. Om dit te doen, trekt u het tegelijkertijd omhoog en terug. Er zitten schroeven onder die de behuizing bevestigen. Draai beide schroeven los en verwijder het bovenste deel van de behuizing. Vervolgens ziet u de vergrendelingen, die tegelijkertijd moeten worden vastgeklemd en naar het plastic moeten worden getrokken. Vervolgens kunt u de printerkap verwijderen door deze omhoog te trekken.

Stap 3

Ontgrendel de wagen om de onderdelen te verwijderen. Zoek een groot wit tandwiel in de printer in de linkerhoek. Draai het voorzichtig met de hand om te ontgrendelen. Voer alle bewerkingen uit nadat u de printer van het netwerk hebt losgekoppeld. Voordat u de printer inschakelt, moet u ervoor zorgen dat de wagen in de juiste positie staat - schuif hem in de parkeerplaats.

Stap 4

Koppel alle elektrische lussen los en verwijder de veiligheidsplaten die zich aan de binnen- en buitenkant van de wagen bevinden. Verwijder ook de contactvoeding van de chips. Schuif hiervoor de wagen naar rechts totdat deze stopt terwijl u in de vergrendeling knijpt. Til het blok op en demonteer de rechterkant.

Stap 5

Verplaats de wagen naar links totdat deze stopt en verwijder op dezelfde manier de chipvoeding aan de linkerkant. Er verschijnt een printkop voor je, die is vastgezet met drie bouten. Schroef ze los, verwijder de kabels uit de connectoren en verwijder vervolgens de kop.

Stap 6

Plaats de kop terug en zet de printer in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Als u deze bewerking voor de eerste keer uitvoert, noteert u voor het gemak en de garantie van een correcte montage al uw stappen zodat u ze precies kunt herhalen en geen "onnodige" details achterlaat.

Aanbevolen: