Hoe De Klokfrequentie Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Klokfrequentie Te Achterhalen?
Hoe De Klokfrequentie Te Achterhalen?

Video: Hoe De Klokfrequentie Te Achterhalen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2023, Februari
Anonim

Een van de snelste en goedkoopste manieren om de prestaties van uw computer te verbeteren, is door extra geheugenkaarten aan te schaffen en te installeren. Om dit onderdeel correct te selecteren, moeten verschillende factoren in overweging worden genomen.

Hoe de klokfrequentie te achterhalen?
Hoe de klokfrequentie te achterhalen?

Noodzakelijk

Specifiek

instructies:

Stap 1

Ontdek voordat u nieuwe RAM-strips koopt, de mogelijkheden van uw moederbord en de kenmerken van de reeds geïnstalleerde strips. Lees eerst de instructies voor je moederbord. Het wordt aanbevolen om meer gedetailleerde informatie te bestuderen op de officiële website van de fabrikant van dit moederbordmodel.

Stap 2

Ontdek de maximale hoeveelheid RAM die door dit moederbord wordt ondersteund. Zoek indien mogelijk de maximale geheugengrootte voor elke sleuf.

Stap 3

Installeer het Speccy-programma. Voer het uit en ga naar het menu "RAM". Onderzoek de betekenis van de menu-items "Geheugenslots". Het bevat informatie over het aantal vrije slots voor het installeren van geheugenkaarten.

Stap 4

Verken het menu Geheugen. Controleer het type RAM dat momenteel is geïnstalleerd, de grootte en klokfrequentie. Let erop dat het item "DRAM-frequentie" de gemiddelde frequentie van alle RAM-strips weergeeft.

Stap 5

Schaf het benodigde aantal geheugensticks van de gewenste grootte aan. Demonteer de computersysteemeenheid. Verwijder indien nodig oude stroken RAM.

Stap 6

Installeer nieuwe geheugensticks in vrije slots. Let op de volgende nuance: als het moederbord dual-channel RAM-werking ondersteunt, moeten identieke strips in speciale gepaarde slots worden geïnstalleerd. Ze zijn meestal getint met dezelfde kleuren.

Stap 7

Zet de computer aan zonder de kap op de systeemeenheid te plaatsen. Als er een blauw scherm met een fout verschijnt, zet u uw pc uit. Verwijder op één na alle geheugensticks.

Stap 8

Zet uw computer aan. Wacht tot het laden van het besturingssysteem is voltooid. Zet je pc uit en installeer een andere geheugenstick. Herhaal dit proces totdat alle benodigde planken zijn geïnstalleerd.

Populair per onderwerp