Een Oude Harde Schijf Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Oude Harde Schijf Aansluiten
Een Oude Harde Schijf Aansluiten
Anonim

Om uw oude harde schijf op uw computer aan te sluiten, moet u bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen. Anders riskeert u niet alleen de harde schijf te verbranden, maar ook een elektrische schok te krijgen.

Een oude harde schijf aansluiten
Een oude harde schijf aansluiten

Noodzakelijk

Personal computer, harde schijf

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de computerbehuizing demonteren. Voordat u met deze procedure begint, moet u ervoor zorgen dat de systeemeenheid niet is aangesloten op het netwerk. Om bij de sector te komen die je nodig hebt, moet je beide zijwanden van de behuizing verwijderen. Draai hiervoor de schroeven los waarmee ze zijn bevestigd en trek de muren eruit. Nu kunt u beginnen met het aansluiten van uw harde schijf.

Stap 2

Voordat u de stroomkabel en lintkabel op de harde schijf aansluit, moet u deze aan de systeemeenheid bevestigen. Hiervoor zijn speciale planken in de koffer voorzien. Het apparaat moet met schroeven worden bevestigd. Nadat u de harde schijf hebt vastgezet, sluit u het netsnoer en de datakabel erop aan. Zorg ervoor dat alle aangesloten draden goed aansluiten op de uitgangen van het apparaat.

Stap 3

Sluit de computer aan op het netwerk zonder de behuizing te monteren en zorg ervoor dat het apparaat goed werkt. In het geval dat de harde schijf niet werkt, is het mogelijk dat deze beschadigd is of dat de stroompinnen of datakabel los zitten. Als het apparaat goed werkt, kunt u de behuizing monteren door de wanden in hun oorspronkelijke positie vast te zetten. Voordat u de wanden van de systeemeenheid bevestigt, is het raadzaam om de computer spanningsloos te maken door deze los te koppelen van het netwerk.

Aanbevolen: