Wat Is De Beste Manier Om Dvd Te Converteren?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Manier Om Dvd Te Converteren?
Wat Is De Beste Manier Om Dvd Te Converteren?

Video: Wat Is De Beste Manier Om Dvd Te Converteren?

Video: Wat Is De Beste Manier Om Dvd Te Converteren?
Video: Изменение формата видео с диска (DVD-video) в mp4 или avi 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk worden dvd-videobestanden geconverteerd naar andere typen. Dit kan de grootte van de bestanden aanzienlijk verminderen. Meestal wordt deze methode gebruikt voordat informatie op verschillende media wordt vastgelegd.

Wat is de beste manier om dvd te converteren?
Wat is de beste manier om dvd te converteren?

Noodzakelijk

MovAvi-videoconverter

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een dvd te verwerken is met MovAvi Video Converter. Download dit hulpprogramma van de site https://www.movavi.ru/videoconverter. Installeer de programmacomponenten. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Plaats de dvd met de gewenste bestanden in het station. U kunt deze stap overslaan als alle bronnen al op de harde schijf van uw computer staan.

Stap 3

Start MovAvi Video Converter. Klik op het tabblad Bestand en ga naar Dvd toevoegen. Druk voor snelle toegang tot het opgegeven item op de toetsencombinatie Ctrl en D.

Stap 4

Wacht tot het menu met de kop "Bladeren naar mappen" start. Selecteer het dvd-station waarin de gewenste schijf is geplaatst of geef de map op waar de videobestanden zich bevinden. Klik op de OK-knop.

Stap 5

Wacht even totdat alle bestanden in het programma zijn geladen. Deze procedure duurt meestal minder dan 3 minuten. Schakel de selectievakjes in voor de vob-bestanden die u naar avi wilt converteren. Open het tabblad "Formaten" onderaan het werkmenu.

Stap 6

Vouw de groep Converteren naar uit en selecteer AVI (DivX). Open het menu "Opslaan" en geef de map op waar de ontvangen bestanden worden geplaatst.

Stap 7

Controleer of de parameters correct zijn ingesteld. Klik op de knop "Converteren". De verwerkingstijd voor videobestanden kan variëren van enkele minuten tot 2-3 uur. Dit hangt af van de prestaties van uw computer en de kenmerken van het originele bestand.

Stap 8

Neem geen verschillende video's op in één project. Het programma combineert automatisch alle ontvangen avi-bestanden tot één geheel.

Stap 9

Als u om de een of andere reden geen dvd kunt converteren met het beschreven hulpprogramma, gebruik dan dvd naar AVI-converter. Bovendien kunt u krachtige grafische editors gebruiken om vob-bestanden te wijzigen.

Aanbevolen: