Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Meten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Meten?
Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Meten?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Meten?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Meten?
Video: How to fix the error flash drive is not formate 2024, Mei
Anonim

De toename van de capaciteit van verwisselbare USB-drives, vergelijkbaar met lokale schijven, heeft geleid tot het besef van het belang van de tweede belangrijkste indicator van de prestaties van een flashdrive - snelheid. Het Microsoft Windows-besturingssysteem heeft geen ingebouwde tool voor het testen van de snelheid van verwisselbare media, dus laten we eens kijken naar enkele gratis hulpprogramma's die zijn ontworpen om deze taak te volbrengen.

Hoe de snelheid van een flashstation te meten?
Hoe de snelheid van een flashstation te meten?

instructies:

Stap 1

Gebruik de Check Flash-tool, gemaakt door de Oekraïense ontwikkelaar M. Cherkes, om mediasnelheidstesten, foutdetectie en formatteringsprocedures uit te voeren. Geef het station op dat is geselecteerd voor scannen in de toepassingsinstellingen en selecteer de vereiste parameters voor het aantal en de scanmethode. De werkresultaten tonen het type taak dat wordt uitgevoerd, de snelheid van informatieoverdracht en het aantal bestaande problemen. De grootte van de distributiekit is 670 KB, er is geen installatie vereist.

Stap 2

Kies het kleinste hulpprogramma (80 KB) voor het controleren van de snelheid en prestaties van verwisselbare schijven, gemaakt door SteelBytes en met de "veelzeggende naam" HD Speed. Met de grafische interface van het programma kunt u de verschillen in snelheid van USB-apparaten visueel beoordelen. Specificeer de schijf die is geselecteerd voor testen in de applicatie-instellingen en selecteer de grootte van de gegevensuitwisselingscomponenten, het tijdstip van testen en de testmethode. Het hulpprogramma is universeel voor alle versies van Microsoft Windows.

Stap 3

Ervaar het esthetische plezier van het gebruik van het CrystalDiskmark-product van Japanse softwarefabrikanten met de optie om het kleurenpalet van de toepassing aan te passen. Het programma is universeel voor alle soorten verwisselbare media en stelt u in staat om de snelheid van informatie-uitwisseling door verschillende geselecteerde parameters tegelijk te testen. De voordelen van de applicatie kunnen ook worden toegeschreven aan de mogelijkheid om een taal te kiezen.

Stap 4

Gebruik de gratis versie van de commerciële Flash Memory Toolkit om de functionaliteit van de bovenstaande applicaties uit te breiden. Naast het controleren van de snelheid van verwisselbare media, heeft Flash Memory Toolkit de functie om verwijderde bestanden te herstellen en kan het back-upkopieën maken van informatie die op de schijf is opgeslagen.

Aanbevolen: