Hoe Een Skylink-modem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Skylink-modem In Te Stellen
Hoe Een Skylink-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Skylink-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Skylink-modem In Te Stellen
Video: 📶 3G модем E3531s-6 или 4G WiFi роутер E5573Cs-606 от Huawei: Доступный интернет на даче и в селе. 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een unieke kans om draadloos high-speed internet te gebruiken. Hierdoor kunt u tegelijkertijd online reizen en zaken doen. Maar om aan de slag te gaan, moet u weten hoe u een Skylink-modem op een laptop instelt.

Hoe een skylink-modem in te stellen
Hoe een skylink-modem in te stellen

Noodzakelijk

Skylink-modem, laptop, installatieschijf met het programma

instructies:

Stap 1

Pak de originele verpakking van de nieuwe Skylink Modem uit. Binnenin vind je de modem zelf, de benodigde USB-kabels en documentatie, een plastic kaart met een simkaart, evenals een kleine installatieschijf met het "AnyDATA"-programma. Scheid de kleine simkaart van de plastic kaart. Open voorzichtig de achterklep van de modem en plaats daar de Skylink-simkaart.

Stap 2

Zet uw laptop of pc aan. Laad de "AnyDATA" installatieschijf. Er verschijnt een servicevenster met het opschrift "USB Wiresess Modem", waar u zich vertrouwd kunt maken met de gebruikershandleiding, de inhoud van de schijf en ook de "Easy Wireless Net"-software op uw laptop kunt installeren. Alle informatie wordt aangeboden in het Russisch.

Stap 3

Start de software-installatie. Het venster van de installatiewizard wordt geopend. Klik gewoon op de knop "Volgende" en het programma zal zichzelf installeren. Dan zou een nieuwe snelkoppeling "Easy Wireless Net" met een afbeelding van een mobiele telefoon op het bureaublad moeten verschijnen. Sluit daarna de Skylink Modem aan op de USB-aansluiting.

Stap 4

Klik op het programmapictogram en je ziet een grappige interface in de vorm van een virtuele mobiele telefoon. Klik vervolgens op de knop "@" (internet) totdat "Skylink" op het telefoonscherm verschijnt. Daarna wordt een draadloze verbinding met het lokale netwerk tot stand gebracht. Ga naar het internet en werk!

Aanbevolen: