Hoe Toetsvergrendeling In Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Toetsvergrendeling In Te Schakelen?
Hoe Toetsvergrendeling In Te Schakelen?

Video: Hoe Toetsvergrendeling In Te Schakelen?

Video: Hoe Toetsvergrendeling In Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Op een pc hoeft u soms alleen een muis te gebruiken (bijvoorbeeld in games of sommige programma's). In dergelijke gevallen kunt u het toetsenbord uitschakelen of gewoon de toetsen blokkeren. Het sleutelvergrendelingsproces is heel eenvoudig en kost niet veel tijd. Het ontgrendelen van het toetsenbord is ook eenvoudig.

Hoe toetsvergrendeling in te schakelen?
Hoe toetsvergrendeling in te schakelen?

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Houd eerst de Shift-knop aan de rechterkant acht seconden ingedrukt.

Stap 2

Nadat u de "Shift"-toets ingedrukt heeft gehouden, ziet u het venster "Input Filtering". Het biedt algemene informatie over de functie Key Filter. Deze optie blokkeert het toetsenbord niet volledig, maar schakelt alleen de modus in waarbij korte en herhaalde toetsaanslagen worden genegeerd.

Stap 3

Om de modus van gedeeltelijke toetsenbordvergrendeling in te schakelen, drukt u op de knop "OK" in het informatievenster om te annuleren - de knop "Annuleren". Om de invoerfiltermodus te configureren, klikt u op de knop "Opties".

Stap 4

Nadat u op de knop "Opties" hebt geklikt, ziet u het venster "Toegankelijkheid", dat drie blokken bevat: "Sticky Keys", "Input Filtering" en "Sound Mode Switching". Om Sticky Keys-instellingen te configureren, klikt u op de knop "Instellingen" in het tweede blok ("Sticky Keys").

Stap 5

In het venster Instellingen filtermodus kunt u basisinstellingen voor plaktoetsen configureren (bijvoorbeeld voorwaarden voor het activeren van een modus, modusopties en het type melding wanneer plakmodus is ingeschakeld). Nadat u alle benodigde instellingen hebt gemaakt, klikt u op de knop "OK" onderaan het venster.

Aanbevolen: