Een Laptop- Of Netbooktoetsenbord Schoonmaken Clean

Inhoudsopgave:

Een Laptop- Of Netbooktoetsenbord Schoonmaken Clean
Een Laptop- Of Netbooktoetsenbord Schoonmaken Clean

Video: Een Laptop- Of Netbooktoetsenbord Schoonmaken Clean

Video: Een Laptop- Of Netbooktoetsenbord Schoonmaken Clean
Video: Clean your laptop the easy way 2024, Mei
Anonim

Bij actief werken wordt het toetsenbord van de laptop snel vuil en hopen stof- en talgdeeltjes van de handen zich op onder de knoppen. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen.

Een laptop- of netbooktoetsenbord schoonmaken clean
Een laptop- of netbooktoetsenbord schoonmaken clean

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - zachte doek;
  • - ontvettingsmiddel;
  • - speciale reinigingsplamuur.

instructies:

Stap 1

Zet je laptop uit. Als het was aangesloten op het lichtnet, koppel het dan los. Pak een schroevendraaier en wrik er voorzichtig een van de sleutels mee los. Haal dus alle sleutels eraf en stop ze in een doos of pot zodat je niet verdwaalt. Als u de exacte locatie van de tekens op het toetsenbord van de computer niet meer weet, maak er dan een foto van voordat u het uit elkaar haalt.

Stap 2

Neem een zachte doek en verzadig deze met een beetje reinigingsmiddel van computerkwaliteit. Verwijder het opgehoopte vuil voorzichtig en zorg ervoor dat u de contacten niet onnodig aanraakt. Veeg ook de toetsenbordknoppen grondig schoon met een reinigingsmiddel.

Stap 3

Wacht tot het toetsenbord helemaal droog is en plaats de knoppen voorzichtig op hun plaats, waarbij u de exacte volgorde van hun opstelling in acht neemt.

Stap 4

Koop een speciale reinigingsplamuur. Het kan tegen een betaalbare prijs bij veel online winkels worden besteld. Putty is een kleverige en extreem plastische substantie.

Stap 5

Zet stopverf op het toetsenbord. Er hoeft niet specifiek op te worden gedrukt. Door zijn plasticiteit sijpelt de stopverf gemakkelijk in de openingen tussen de knoppen. Stof, kruimels en ander vuil blijven aan deze plakkerige substantie plakken.

Stap 6

Verwijder voorzichtig de stopverf van het toetsenbord om te voorkomen dat de knoppen losraken. Spoel het af onder warm stromend water en hergebruik het indien nodig.

Aanbevolen: