Hoe Stuurprogramma's Voor Modems Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Modems Te Kiezen
Hoe Stuurprogramma's Voor Modems Te Kiezen

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Modems Te Kiezen

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Modems Te Kiezen
Video: Modem vs Router - What's the difference? 2024, Mei
Anonim

Moderne gebruikers gebruiken vaak verschillende modems om toegang te krijgen tot internet. Dit kunnen apparaten zijn die werken met 3G- en 4G-netwerken, maar ook allerlei wifi-modules. Het is belangrijk om de juiste stuurprogramma's of software te installeren om de gespecificeerde hardware te laten werken.

Hoe stuurprogramma's voor modems te kiezen
Hoe stuurprogramma's voor modems te kiezen

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Schakel uw desktop of mobiele computer in en wacht tot het besturingssysteem is gestart. Sluit de modem aan op de USB-poort. Als u een interne Wi-Fi-module gebruikt, sluit deze dan aan op een uitgeschakelde stationaire computer. Hiervoor zijn PCI-poorten voorzien op het moederbord.

Stap 2

Wacht even terwijl het besturingssysteem het type aangesloten hardware detecteert. De originele set stuurprogramma's kan automatisch worden geïnstalleerd. Controleer of u de modem kunt gebruiken zonder extra applicaties te installeren.

Stap 3

Als het apparaat onstabiel is of niet alle functies kunnen worden gebruikt, zoek dan de juiste software. Bezoek eerst de site van de ontwikkelaars van dit modem. De meeste van deze bronnen hebben een speciaal gedeelte met stuurprogramma's en toepassingen.

Stap 4

Voer de naam van het modem in de zoekbalk in. Selecteer het gewenste programma op basis van het softwareversienummer en het type besturingssysteem. Download de voorgestelde bestanden.

Stap 5

Open de map waarin de actieve browser de gedownloade informatie opslaat. Voer het installatiebestand uit. Voltooi de software-installatie voor uw modem.

Stap 6

Als u de ADSL-modemsoftware wilt updaten, heeft u een netwerkkabel nodig. Sluit de modem aan op je computer en laptop via een patchkabel met LAN-aansluitingen.

Stap 7

Open de site van de modemontwikkelaars en ontdek het initiële IP-adres van het apparaat. Plak de waarde in het url-veld van de browser en druk op Enter. Download het firmwarebestand van de website. Het moet een.bin-extensie hebben.

Stap 8

Nadat u de webinterface van de modem hebt geopend, opent u het menu Firmware Update of Firmware update. Wijzig de apparaatfirmware door het pad op te geven naar het bestand dat van de site is gedownload.

Stap 9

Houd er rekening mee dat in de meeste gevallen alle benodigde stuurprogramma's zich in het interne geheugen van de USB-modem bevinden. Installeer geen extra software tenzij nodig.

Aanbevolen: