Hoe De Muis Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Uit Te Schakelen?
Hoe De Muis Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Muis Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Muis Uit Te Schakelen?
Video: How to Disable Mouse Acceleration on Fortnite (Improves Aim) 2024, Mei
Anonim

U hoeft geen speciale kennis van het werken met een computer te hebben om de muis uit te schakelen. Of het nu een draadloos apparaat of een bedrade muis is, het duurt niet langer dan tien seconden om de verbinding te verbreken.

Hoe de muis uit te schakelen?
Hoe de muis uit te schakelen?

Noodzakelijk

Computermuis

instructies:

Stap 1

Schakel draadloze muis uit. Er moet meteen worden opgemerkt dat alle moderne apparaten van dit type de mogelijkheid bieden om ze automatisch uit te schakelen. Een vergelijkbare functie wordt voornamelijk geïmplementeerd om de batterij te sparen die in de muis is geïnstalleerd. Het proces om de muis zelf uit te schakelen is als volgt: als u gedurende 30-180 seconden (afhankelijk van de instellingen van het apparaat door de gebruiker) geen bewegingen met de muis heeft gemaakt, gaat deze na een bepaalde tijd in de batterijbesparende modus, tegelijkertijd uitschakelen. Om verder te werken, klikt u op een willekeurige knop en de muis zal weer actief zijn. Naast het automatisch uitschakelen van de muis is het ook mogelijk om deze handmatig uit te schakelen. Om dit te doen, heeft elk apparaat een speciale tuimelschakelaar waarmee u de muis indien nodig kunt inschakelen en uitschakelen wanneer deze niet nodig is.

Stap 2

De muis loskoppelen die met een kabel op de computer is aangesloten. Helaas zijn dergelijke apparaten niet altijd uitgerust met een schakelaar. In de meeste gevallen, om de muis van de computer los te koppelen, hoeft u deze alleen maar los te koppelen van de overeenkomstige sleuf aan de achterkant van de pc. Ja, niet erg handig, maar de methode is in ieder geval meer dan effectief.

Aanbevolen: