Standaardlettertypen Herstellen

Inhoudsopgave:

Standaardlettertypen Herstellen
Standaardlettertypen Herstellen

Video: Standaardlettertypen Herstellen

Video: Standaardlettertypen Herstellen
Video: Создавайте собственные шрифты в Adobe Illustrator с помощью Fontself! 2024, Mei
Anonim

Soms stopt het Windows-besturingssysteem met het correct weergeven van Russische tekens in sommige programma's. Er zijn ook gevallen van onbeschikbaarheid van standaardlettertypen Times New Roman, Arial, enz. De reden kan een virus zijn of een onjuiste installatie van sommige applicaties. U kunt proberen deze problemen op te lossen zonder het besturingssysteem opnieuw te installeren.

Standaardlettertypen herstellen
Standaardlettertypen herstellen

instructies:

Stap 1

Gebruik de eenvoudigste methode om standaardlettertypen te herstellen - kopieer alle standaardlettertypen van uw werkcomputer met Windows OS naar verwisselbare media en breng ze over naar de gewenste computer. Helaas werkt deze methode alleen als je een tweede computer en een verwisselbare schijf hebt. In het echte leven zijn deze voorwaarden niet altijd haalbaar. Daarom is het de moeite waard om te proberen rond te komen met de standaard Windows-tools.

Stap 2

Klik op de Start-knop om het hoofdsysteemmenu te openen en ga naar Uitvoeren om het opdrachtregelprogramma te starten.

Stap 3

Voer sfc.exe / scannow in het veld Openen in en klik op OK om het ingebouwde hulpprogramma voor systeemherstel van sfc.exe te starten. De schakeloptie / scannow zorgt ervoor dat de systeembestandscontrole onmiddellijk wordt uitgevoerd.

Stap 4

Wacht tot het einde van het scanproces. Als het inconsistenties of defecten in een van de systeembestanden detecteert, zal Windows automatisch repareren en doorgaan met controleren.

Stap 5

Plaats de installatieschijf in het station van uw computer wanneer u wordt gevraagd "Bestanden die nodig zijn om Windows correct te laten werken, moeten worden gekopieerd naar de DLL-cache in het dialoogvenster Windows Bestandsbeveiliging en herhaal het scanproces door op de knop Opnieuw te klikken."

Stap 6

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Uitvoeren" om de weergave van onbegrijpelijke tekens in plaats van Russische letters te corrigeren wanneer sommige toepassingen actief zijn.

Stap 7

Voer regedit in het veld Openen in en klik op OK om het hulpprogramma Register-editor te starten.

Stap 8

Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CueerntControlSet / ControlINIs / CodePage uit en open de 1252-sleutel aan de rechterkant van het editorvenster.

Stap 9

Typ de waarde c_1251.nls in het veld "Waarde" van het venster "Change string parameter" dat wordt geopend en klik op de knop OK om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 10

Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: