Hoe Muisacties Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Muisacties Op Te Nemen
Hoe Muisacties Op Te Nemen

Video: Hoe Muisacties Op Te Nemen

Video: Hoe Muisacties Op Te Nemen
Video: Atari VCS: What It Is, Why I Like It, And Negative Moot Points - Complete Video 2024, Mei
Anonim

Met behulp van speciale software die op een computer is geïnstalleerd, kunnen gebruikers alle muisacties (alle klikken, bewegingen, etc.) vastleggen.

Hoe muisacties op te nemen
Hoe muisacties op te nemen

RoboMuis

Een van de meest populaire programma's waarmee je de meeste muisacties kunt opnemen, is RoboMouse. Met zijn hulp kan de gebruiker alle klikken, muisbewegingen, bewegingen van vele elementen registreren. Natuurlijk is deze software niet beperkt tot het gebruikelijke vastleggen van acties. De mogelijkheden omvatten herhaling van alle opgeslagen bewegingen, en u kunt ze in elke hoeveelheid herhalen.

Na installatie van dit programma kan de gebruiker direct gebruik maken van de programma-interface (knoppen). Helaas is het in de meeste gevallen niet erg handig om dit te doen, omdat het programma zelf geminimaliseerd is naar de lade en het vanaf daar moet worden geopend, en dit zijn onnodige acties. Er is een uitweg uit deze situatie - het gebruik van sneltoetsen in plaats van de interface. Om op te nemen, kunt u op de overeenkomstige knop klikken of de combinatie alt="Image" + F9 gebruiken. Nadat u alle benodigde acties hebt opgenomen, kunt u de opname stoppen met de combinatie Alt + F10.

Geest automaat

Daarnaast kunt u het programma Ghost Automizer gebruiken, waarmee de gebruiker niet alleen muisacties, maar ook alle toetsaanslagen kan vastleggen. De interface van het programma is vrij duidelijk - er zijn knoppen voor opnemen, stoppen, een selectiemenu (je moet kiezen wat je wilt opnemen), alle acties opslaan en herhalen. Dit alles staat op de knoppen zelf geschreven, zodat iedereen het programma kan begrijpen. Bovendien wordt het programma helemaal gratis verspreid en vereist het geen installatie.

vTask Studio

De functies van het vTask Studio-programma komen ook goed van pas, waarmee je ook de acties van zowel toetsenbord als muis kunt opnemen. U kunt op de knop Opname starten klikken om de opname te starten. Daarna zal het programma onmiddellijk beginnen met het opnemen van alle gebruikersacties (toetsaanslagen, muisbewegingen). De gebruiker kan de taakplanner gebruiken om de geregistreerde resultaten te bekijken. U kunt de afspeelsnelheid van de opgenomen gegevens regelen.

Alle bovenstaande programma's zijn erg handig om te gebruiken in gevallen waarin het nodig is om een bepaald proces te automatiseren. Check bijvoorbeeld regelmatig mail, open eventuele pagina's in een browser en installeer zelfs een besturingssysteem, want dan moet je altijd dezelfde drivers en programma's installeren.

Aanbevolen: