Muziek Uploaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar Uw Computer
Muziek Uploaden Naar Uw Computer

Video: Muziek Uploaden Naar Uw Computer

Video: Muziek Uploaden Naar Uw Computer
Video: How to Transfer Music from PC to iPhone [Without iTunes] 2024, April
Anonim

Een goede soundtrack is geweldig voor zowel werk als ontspanning. Laten we het hebben over hoe u uw pc kunt vullen met uw favoriete muziek.

Muziek uploaden naar uw computer
Muziek uploaden naar uw computer

instructies:

Stap 1

Natuurlijk zijn er legale en illegale manieren om de nummers die je wilt in je muziekbibliotheek te krijgen.

Ten eerste kun je het werk van de artiest zelf en de opnamestudio evalueren, dat wil zeggen, naar de winkel gaan en een officiële gelicentieerde schijf kopen (of hetzelfde doen via internet). In dit geval zijn de opnames van gegarandeerde hoge kwaliteit en om ze naar uw computer te uploaden, hoeft u alleen maar de schijf in de drive te plaatsen en de tracks naar de harde schijf te kopiëren.

Stap 2

Ten tweede, misschien hebben enkele van uw vrienden hun notities met u gedeeld, bijvoorbeeld via Bluetooth op uw telefoon. Om nummers van je telefoon naar je computer over te zetten, heb je software nodig om je telefoon met je pc te synchroniseren met alle benodigde stuurprogramma's, evenals een USB-kabel om je telefoon op je computer aan te sluiten. Na het installeren van de software kopieer je, net als in het eerste geval, de inhoud eenvoudig naar je computer.

Stap 3

Ten derde zijn er grenzeloze, niet altijd legale (behalve misschien online winkels) mogelijkheden van het wereldwijde netwerk. Er zijn talloze sites die regelmatig worden bijgewerkt met de nieuwste hits. Op dergelijke bronnen is de kwaliteit van de aangeboden tracks vaak zwak, maar hier is de keuze aan jou. Dit alles gebeurt geheel gratis en met schending van het auteursrecht. Desalniettemin hebben deze sites een plaats om inkomsten te genereren (althans uit advertenties), dus hun activiteiten bloeien.

Om audio-opnames van een dergelijke bron over te zetten, hoeft u alleen maar de knop "Download" te vinden naast het nummer dat u leuk vindt. Pas op voor dit soort niet-geverifieerde sites, om niet met uw eigen handen een virus op uw computer te uploaden.

Ook ontwikkelen de activiteiten van deze sites zich in samenhang met de vraag van gebruikers naar hun diensten. Vandaar de simpele conclusie: respecteer de creativiteit van je idolen en koop alleen gelicentieerde producten (ja, het is duidelijk dat prijzen soms bijten). Dan verwelkt zo'n schaduwbedrijf vanzelf.

Aanbevolen: