Hoe De Bestuurder Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestuurder Te Starten?
Hoe De Bestuurder Te Starten?

Video: Hoe De Bestuurder Te Starten?

Video: Hoe De Bestuurder Te Starten?
Video: Start and shut down – Volvo Crawler Excavators E-series – Basic operator training – 2/12 2024, Mei
Anonim

Elk computerapparaat, zoals een geluidskaart, toetsenbord, printer, etc. heeft een eigen chauffeur. Als het is uitgeschakeld, werkt het apparaat niet. U kunt het stuurprogramma starten vanuit Taakbeheer.

Hoe de bestuurder te starten?
Hoe de bestuurder te starten?

instructies:

Stap 1

Druk hiervoor op de Win-knop in de onderste rij van het toetsenbord. (Het toont het Windows-logo.) Het menu "Start" wordt voor u geopend. Ga naar "Mijn Computer".

Stap 2

Klik in het geopende venster met de rechtermuisknop op een lege ruimte, in het menu dat verschijnt, selecteer "Eigenschappen". Het venster "Systeem" wordt voor u geopend.

Stap 3

Selecteer Taakbeheer in het linkerdeelvenster van het venster. Het is een programma dat een lijst weergeeft van de apparatuur die op de computer is geïnstalleerd en de eigenschappen van alle vermelde apparaten configureert.

Stap 4

Het besturingssysteem geeft een venster weer met de vraag of Taakbeheer moet worden geopend, klik op "OK". Op dit punt moet u mogelijk een beheerderswachtwoord invoeren.

Stap 5

Selecteer in de lijst met apparatuur die wordt geopend het apparaat waarvan u het stuurprogramma wilt gebruiken. Dubbelklik erop met de linkermuisknop, u ziet de eigenschappen van het apparaat.

Stap 6

Ga naar het tabblad Bestuurder en klik op de knop Inschakelen.

Wacht tot het systeem rapporteert over de bewerking.

Aanbevolen: