Hoe De Bestuurder Te Extraheren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestuurder Te Extraheren?
Hoe De Bestuurder Te Extraheren?

Video: Hoe De Bestuurder Te Extraheren?

Video: Hoe De Bestuurder Te Extraheren?
Video: LET OP❗ HOE DE ROOK SMAKELIJK TE BEREIDEN! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat stuurprogramma's meestal worden gemaakt in een zelfuitpakkend archief, kunt u vaak bestanden vinden die met een extra programma zijn gearchiveerd. In dergelijke gevallen moet de juiste software op uw computer zijn geïnstalleerd om het stuurprogramma uit te pakken.

Hoe de bestuurder te extraheren?
Hoe de bestuurder te extraheren?

Noodzakelijk

Computer, archiver WinRAR

instructies:

Stap 1

Het stuurprogramma uitpakken in een zelfuitpakkend archief. U hoeft geen extra software op uw computer te installeren om zo'n stuurprogramma uit te pakken. Het systeem zal het stuurprogramma automatisch uitpakken en installeren op de pc. Om dit type stuurprogramma uit te pakken, moet u het met beheerdersrechten uitvoeren. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en volgt u de link "Uitvoeren als". Vink het vakje aan naast het item "Beheerder" in het geopende venster en klik op de knop "OK". Het stuurprogramma wordt uitgepakt en op uw computer geïnstalleerd.

Stap 2

Als het stuurprogramma met een extra programma is gearchiveerd, kunt u het uitpakken door de WinRAR-profieltoepassing op uw computer te installeren. U kunt deze applicatie op internet downloaden met elk zoeksysteem. Zodra u de archiver naar uw computer downloadt, moet u een uitgebreide scan op virussen uitvoeren. Als het installatiebestand niet geïnfecteerd is, installeer het dan op uw pc, het herstarten van het systeem is optioneel.

Stap 3

Nadat u WinRAR hebt geïnstalleerd, opent u het stuurprogrammaarchief. Klik met de linkermuisknop op de drivermap en sleep de map terwijl u deze ingedrukt houdt naar het bureaublad. Het bestand wordt vrijgegeven uit het archief. U zou nu het stuurprogramma moeten kunnen uitpakken. Om dit te doen, moet u dezelfde acties uitvoeren met het bestand die eerder in de eerste stap werden beschreven. Merk op dat om het uitgepakte stuurprogramma correct te laten werken, het besturingssysteem opnieuw moet worden opgestart na de installatie. Anders werkt de geïnstalleerde extensie mogelijk niet correct.

Aanbevolen: