Hoe Een Bestuurder Te Registreren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestuurder Te Registreren?
Hoe Een Bestuurder Te Registreren?

Video: Hoe Een Bestuurder Te Registreren?

Video: Hoe Een Bestuurder Te Registreren?
Video: 4 inzichten voor bestuurders 2024, Mei
Anonim

Om stuurprogramma's handmatig te registreren, moet u weten hoe dit proces door het systeem wordt uitgevoerd. Het is het beste als je Engels kent, want je zult er ook mee moeten werken.

Hoe een bestuurder te registreren?
Hoe een bestuurder te registreren?

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de volgende koppelingen om handmatige stuurprogrammaregistratie uit te voeren: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms684323.aspx, https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms682450 (VS.85).aspx. Deze koppelingen bieden belangrijke informatie over de stappen die nodig zijn om bepaalde opdrachten uit te voeren die worden gebruikt bij het handmatig registreren van een apparaatstuurprogramma. U hebt dit ook nodig bij het verwijderen van apparaatstuurprogramma's.

Stap 2

De reeks is in het Engels geschreven, maar de tekst is vrij eenvoudig; als je vertaalproblemen hebt, gebruik dan de Google Chrome-browser die de webpagina's die je bekijkt automatisch vertaalt. Houd er rekening mee dat u ook over programmeervaardigheden voor stuurprogramma's moet beschikken, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 3

Bel OpenSCManager en vervolgens Service maken. Hierna worden de hendels meestal gesloten en de daaropvolgende aanroep van het net start DriverName-commando, dat vervolgens verantwoordelijk is voor de uitvoering van het apparaatstuurprogrammaprogramma.

Stap 4

Als u handmatig een stuurprogramma van het systeem moet verwijderen, voert u het commando net start DriverName in de console in, in plaats van Driver Name, registreert u de volledige naam van het stuurprogramma waaronder het eerder in het systeem was geregistreerd. Voer OpenSCManager, OpenService, DeleteService uit.

Stap 5

Sluit de hendels. Zo rolt de bestuurder automatisch terug; je kunt alle acties in deze reeks zelf uitvoeren, voor het geval je het plotseling nodig hebt, hoewel bijna niemand het gebruikt. Raadpleeg ook aanvullende literatuur over het programmeren van stuurprogramma's.

Aanbevolen: