Hoe Een Bestuurder Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestuurder Te Kiezen?
Hoe Een Bestuurder Te Kiezen?

Video: Hoe Een Bestuurder Te Kiezen?

Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2022, December
Anonim

Na het opnieuw installeren van het besturingssysteem hadden velen het volgende probleem: stuurprogramma's voor sommige apparaten ontbreken of voeren hun functie niet goed uit. Slechts een klein deel van de gebruikers weet de juiste driver voor specifieke apparaten te kiezen.

Hoe een bestuurder te kiezen?
Hoe een bestuurder te kiezen?

Het is nodig

  • Werk-pc
  • Internetaanwezigheid

instructies:

Stap 1

Automatische installatie van stuurprogramma's in Windows 7.

Dit systeem heeft een vast bestuurdersselectiesysteem. Ga naar Apparaatbeheer (Start - Deze computer - Eigenschappen - Apparaatbeheer) en zoek alle hardware die is gemarkeerd met een uitroepteken. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "stuurprogramma's bijwerken" en vervolgens "automatisch naar stuurprogramma's zoeken". Het systeem zal zelf alle noodzakelijke acties uitvoeren. Hoogstwaarschijnlijk is na het bijwerken van het stuurprogramma een herstart van het systeem vereist.

Automatische instelling
Automatische instelling

Stap 2

Handmatige installatie.

Ga op dezelfde manier naar Apparaatbeheer en zoek de hardware die u nodig hebt. Open nu een willekeurige zoekmachine en voer "stuurprogramma's onder … download" in. Idealiter zou u de officiële website van de fabrikant moeten vinden, maar in zeldzame gevallen zijn andere bronnen voldoende. Download het vereiste stuurprogramma en voer setup.exe uit, indien beschikbaar. Als het bestand ontbreekt - selecteer in Apparaatbeheer "stuurprogramma's bijwerken" - "zoek naar stuurprogramma's op deze computer" en geef de eerder gedownloade map op.

Handmatige installatie
Handmatige installatie

Stap 3

Als het automatisch zoeken niet heeft geholpen, kon je zelf niets vinden, download dan de afbeelding van de verzameling stuurprogramma's, bijvoorbeeld Sam Drivers. Voer de afbeelding uit en het programma selecteert zelf stuurprogramma's voor niet-geïnstalleerde apparaten of biedt aan om verouderde versies bij te werken. Wees voorzichtig: als het niet nodig is, haast u dan niet om het stuurprogramma bij te werken. Onthoud dat "laatste" niet altijd "optimaal" betekent. Het komt ook voor dat nieuwe versies te "rauw" zijn om goed te werken met dit apparaat.

Sam chauffeurs
Sam chauffeurs

Populair per onderwerp