Hoe Mozilla Firefox Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Mozilla Firefox Te Repareren
Hoe Mozilla Firefox Te Repareren

Video: Hoe Mozilla Firefox Te Repareren

Video: Hoe Mozilla Firefox Te Repareren
Video: Hoe te repareren dat Gmail niet werkt in Firefox? 2024, Mei
Anonim

De browseropties van Mozilla Firefox bieden de mogelijkheid om een back-up van bladwijzers te maken, maar soms is dit niet genoeg. In sommige gevallen, bijvoorbeeld na het opnieuw installeren van het systeem, gaan niet alleen de adressen van de benodigde sites verloren, maar ook cookies, certificaten, wachtwoorden, geschiedenis, gebruikersstijlen. Om Mozilla Firefox te herstellen, kunt u een speciaal programma gebruiken - MozBackup.

Hoe Mozilla Firefox te repareren
Hoe Mozilla Firefox te repareren

Noodzakelijk

MozBackup-toepassing

instructies:

Stap 1

Installeer MozBackup op uw computer. Ga hiervoor naar de officiële website van het programma en selecteer de versie van MozBackup die u wilt gebruiken op de pagina die wordt geopend. Klik op de Download link-knop in de corresponderende regel en selecteer de map om het bestand op te slaan, wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Maak een reservekopie van het profiel, die in de toekomst wordt hersteld. Pak hiervoor het gedownloade archief uit en voer het bestand MozBackup.exe uit. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Bekijk de informatie op de eerste pagina en klik op Volgende. Selecteer de actie Back-up van een profiel en de Mozilla Firefox-versie. Zorg er daarbij voor dat het browservenster momenteel gesloten is.

Stap 3

Klik op Volgende en geef het pad op om het back-upbestand op te slaan. Stel er indien nodig een wachtwoord voor in. Markeer op de volgende pagina de velden die u nodig hebt met een markering: geschiedenis, bladwijzers, certificaten, opgeslagen wachtwoorden, enzovoort. Klik op de knop Volgende en wacht tot het programma de kopieerbewerking voltooit en klik vervolgens op de knop Voltooien.

Stap 4

Om Mozilla Firefox te herstellen, start u de MozBackup-toepassing opnieuw. Stel op de pagina voor het selecteren van acties de markering in het veld Een profiel herstellen in, klik op de knop Volgende en specificeer met behulp van de knop Bladeren het pad naar het back-upbestand. Selecteer de onderdelen die u wilt repareren door ze te markeren met een marker en ga naar de volgende pagina. De reparatie van Mozilla Firefox zal beginnen. Wacht tot het klaar is en klik op de knop Voltooien.

Aanbevolen: