Hoe De Kleur Op De Webcam Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kleur Op De Webcam Aan Te Passen
Hoe De Kleur Op De Webcam Aan Te Passen

Video: Hoe De Kleur Op De Webcam Aan Te Passen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Should You Really Cover Up Your Webcams? 2023, Februari
Anonim

Met het Skype-programma kun je bijna "live" op internet communiceren - je kunt niet alleen met de gesprekspartner praten zoals aan de telefoon, maar hem ook zien en jezelf laten zien of je een webcam hebt. Bij het aansluiten van een webcam kan het handig zijn om eerst in de programma-instellingen te gaan en de afbeelding te bewerken.

Hoe de kleur op de webcam aan te passen
Hoe de kleur op de webcam aan te passen

Het is nodig

Skype-programma

instructies:

Stap 1

Open een Skype-venster. Log in op het programma met uw gebruikersnaam en wachtwoord, anders kunnen de instellingen niet worden gestart. Sluit uw webcam aan op uw computer en zorg ervoor dat deze wordt gedetecteerd door het besturingssysteem in Apparaatbeheer. Als u een ingebouwde camera heeft, wordt deze automatisch gedetecteerd, maar voor een juiste weergave moeten de juiste stuurprogramma's worden geïnstalleerd.

Stap 2

Klik op het menu-item "Extra" en selecteer vervolgens "Opties". Klik in het gedeelte "Algemeen" op "Video-instellingen" om de videobeeldopties te openen. Wacht een paar seconden totdat Skype het webcambeeld weergeeft. Om de kleuren van de afbeelding aan te passen, klikt u op de knop "Webcam-instellingen" in het midden van het programmavenster. Er wordt een apart venster geopend met bedieningselementen voor helderheid, contrast en kleuren.

Stap 3

Pas de instellingen naar wens aan door de balans tussen helderheid en contrast aan te passen, evenals de combinatie van kleuren in de afbeelding. Breng uw wijzigingen langzaam aan zodat Skype tijd heeft om de afbeelding aan te passen, zodat u het resultaat meteen kunt zien. Sla de wijzigingen op door op de knop "Ok" en vervolgens op "Opslaan" te klikken. U kunt met de instellingen experimenteren, maar vergeet niet om ze op te slaan om het resultaat te controleren.

Stap 4

Soms worden problemen met de kleuren van het webcambeeld veroorzaakt door een defecte webcamdriver. Installeer het nieuwste stuurprogramma voor uw webcammodel door het te downloaden van de officiële website van de fabrikant. Let voordat u met downloaden begint op de besturingssystemen die door het stuurprogramma worden ondersteund. Alle gedetailleerde informatie is ook te vinden op de officiële website van de leverancier. Meestal publiceert het bedrijf elektronische documenten waarin alles tot in detail wordt beschreven.

Populair per onderwerp