Welk Besturingssysteem Installeren?

Welk Besturingssysteem Installeren?
Welk Besturingssysteem Installeren?

Video: Welk Besturingssysteem Installeren?

Video: Welk Besturingssysteem Installeren?
Video: Lazy 5 Minute Lace Wig Install | No Glue Needed 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers hebben een vraag gehad over het installeren of opnieuw installeren van het systeem op hun pc of laptop. Met elke dag die voorbijgaat, gaan technologieën vooruit en het is gewoon niet mogelijk om de nieuwigheid in te halen. Om te beslissen over het systeem, moet u eerst weten of het op uw computer past en of het voor u geschikt is. Het meest voorkomende systeem is het Windows-besturingssysteem. Laten we het over haar hebben.

Welk besturingssysteem installeren?
Welk besturingssysteem installeren?

Eerst hebt u een Windows-installatieschijf nodig. De schijf kan in een winkel worden gekocht, door vrienden worden gevraagd of van internet worden gedownload. Als je toch besluit om van internet te downloaden en een schijf of USB-drive opstartbaar te maken en te branden, zullen we hierover in het volgende artikel praten.

Ten tweede gaan we naar het BIOS en laden onze opstartschijf met het besturingssysteem. Het blijft alleen wachten tot het systeem is geïnstalleerd, terwijl het raadzaam is om niets in te drukken. Welk Windows-systeem kan je het beste op je pc of laptop installeren? Zoals eerder vermeld, is Windows een van de meest wijdverbreide en gebruiksvriendelijke besturingssystemen.

Momenteel zijn de meest voorkomende systemen Windows XP, 7, 8 en Vista. De piek in populariteit van Windows XP werd waargenomen van 2003 tot 2011. Dus het is vandaag al verouderd, het gaat goed om met de taken. Maar rekening houdend met het feit dat veel programma's en games zijn ontwikkeld voor eerdere versies van het systeem. Als je dus van plan bent de nieuwste programma's en games te gebruiken, raad ik je aan om deze versie van het systeem te installeren. Windows Vista - Uitgebracht in 2007. Het werd niet populair, het enige voordeel ten opzichte van XP is het ontwerp met verschillende effecten, enz. Het is erg onhandig om te gebruiken, na bijvoorbeeld XP kon ik er niet aan wennen. Ik raad je aan om niet te installeren.

Windows 7 is tegenwoordig al het populairst. Het lijkt enigszins op Vista, maar veel eenvoudiger, sneller en stabieler dan XP, je hoeft het niet vaak opnieuw te installeren. Vertraagt minder. Windows 8 is al de nieuwste versie. We kunnen zeggen dat dit een aangepaste "zeven" is, het werkt veel sneller, het ontwerp is plat (er zijn geen schaduwen en volume) en er is geen startknop.

Dus ik kan één ding zeggen, als je pc als verouderd wordt beschouwd, dan is het natuurlijk beter om XP te installeren, en als het nieuwer is dan de "zeven" of "acht" - de keuze is aan jou.

Aanbevolen: