Hoe Zich Te Ontdoen Van De Codering?

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Codering?
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Codering?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Codering?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Codering?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, April
Anonim

In sommige gevallen, wanneer u een editor typt op een computer waarop het Windows Seven-besturingssysteem is geïnstalleerd, ziet u in plaats van de ingevoerde letters alleen de tekens van "vierkanten en hiërogliefen". Dit probleem houdt verband met een onjuiste weergave van codering.

Hoe zich te ontdoen van de codering?
Hoe zich te ontdoen van de codering?

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Seven

instructies:

Stap 1

De oorzaak van dit probleem kunnen niet alleen virussen en illegale software zijn, maar ook fouten in het werken met het systeem, begaan door de gebruiker zelf. Sommige gebruikers nemen bijvoorbeeld vaak hun toevlucht tot het configureren van het systeem met behulp van de register-editor, maar vergeten back-ups te maken - vandaar de redenen voor constante fouten.

Stap 2

Als u het probleem tot het einde oplost, kunt u een operatie als het opnieuw installeren van het besturingssysteem vermijden. Om de redenen voor het verschijnen van "hiërogliefen" vast te stellen, moet u de register-editor uitvoeren. Om dit te doen, klikt u op het menu "Start" en selecteert u "Uitvoeren". Voer in het lege veld van de actieve toepassing de opdracht regedit of regedit.exe in en klik op OK. Het startvenster van de toepassing wordt ook opgeroepen door op de sneltoets Win + R te drukken.

Stap 3

Ga in het hoofdvenster van het programma naar het venster voor het maken van een reservekopie van het register, zoals hierboven vermeld. Om dit te doen, klikt u op het menu "Bestand" en selecteert u het item "Exporteren". In het geopende venster wordt aanbevolen om de volledige registerreservering te gebruiken - vink het vakje naast het bijbehorende item aan. Voer een naam in voor het bestand, geef een locatie op en klik op Opslaan.

Stap 4

Open vervolgens de tak HKEY_LOCAL_MACHINE aan de linkerkant van het hoofdvenster. Open achtereenvolgens de volgende mappen: System, CurrentControlSet, Control, Nls, CodePage. Zoek aan de rechterkant parameter 1252, dubbelklik erop met de linkermuisknop en voer de waarde c_1251.nls in in plaats van c_1252.nls. Klik op OK om het huidige venster te sluiten.

Stap 5

Open Windows Verkenner en navigeer naar het volgende pad C: WindowsSystem32. Verwijder in deze map het bestand C_1252. Maak een kopie van het C_1251-bestand en hernoem het C_1252.

Stap 6

Open nu het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Klik in het geopende venster op het pictogram "Regionale en taalnormen". Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd". Selecteer het item "Russisch" in het blok "Huidige programmataal …". Na het herstarten van het besturingssysteem zou dit probleem volledig moeten verdwijnen.

Aanbevolen: