Een Schijfimage Afspelen

Inhoudsopgave:

Een Schijfimage Afspelen
Een Schijfimage Afspelen

Video: Een Schijfimage Afspelen

Video: Een Schijfimage Afspelen
Video: Eenvoudig leren videobewerken | Renderen van uw video | Filmora 9 2024, April
Anonim

Sommige programma's, groepen bestanden of zelfs besturingssystemen worden niet opgeslagen in gecomprimeerde archieven, maar in de vorm van een cd- of dvd-image. Om deze bestanden te lezen, moet u speciale hulpprogramma's gebruiken.

Een schijfimage afspelen
Een schijfimage afspelen

Noodzakelijk

Daemon-tools, alcohol

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende programma's beschikbaar om schijfkopieën te lezen en te maken. Installeer eerst de Alcohol-app. Selecteer de versie van het programma die overeenkomt met uw besturingssysteem.

Stap 2

Voer het programma uit. Klik op de knop Afbeeldingen zoeken of Afbeeldingen zoeken. Blader naar de map waar de vereiste schijfkopie zich bevindt. Nadat u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Toevoegen aan lijst".

Stap 3

Open de lijst met gebruikte afbeeldingen (hoofdmenu van de applicatie). Klik met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding en selecteer "Mount to device". Geef een van de bestaande virtuele schijven op.

Stap 4

Open het menu "Deze computer" met Verkenner. Uw virtuele schijf bevindt zich tussen de lijsten met lokale schijven en schijven.

Stap 5

Gebruik het hulpprogramma Daemon Tools als alternatief programma. Als u geen afbeeldingen hoeft te maken en uw belangrijkste doel is om bestaande bestanden te lezen, installeer dan de light-versie van Daemon Tools Lite.

Stap 6

Voer het programma uit. Klik op de knop Toevoegen, die eruitziet als een schijf met een plusteken. Geef de locatie van het afbeeldingsbestand op en dubbelklik erop.

Stap 7

Het bestand dat u hebt geselecteerd, wordt weergegeven in het menu "Beeldencatalogus". Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Mount". Selecteer een van de bestaande virtuele schijven.

Stap 8

Om een afbeelding naar een schijf te schrijven met behulp van het Daemon Tools Lite-programma, klikt u erop met de linkermuisknop. Klik op de knop Branden met Astroburn Lite.

Stap 9

Als u een schijf moet branden die zal opstarten voordat het besturingssysteem wordt ingevoerd, bijvoorbeeld een Windows-installatieschijf, met een bestaande image, installeer dan het programma Iso File Burning.

Stap 10

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Geef het pad naar het afbeeldingsbestand op en klik op de knop Branden.

Aanbevolen: