Stappen Bepalen?

Inhoudsopgave:

Stappen Bepalen?
Stappen Bepalen?

Video: Stappen Bepalen?

Video: Stappen Bepalen?
Video: Hoe ontdek je je haareigenschappen? | De eerste stappen | CG methode 2024, April
Anonim

Stepping is het proces van het verbeteren van de processor door kleine aanpassingen of grote aanpassingen, zoals energiebesparing, warmteafvoer, enz. Als we het vergelijken met software, kunnen we stellen dat steppen hetzelfde is als een nieuwe versie van een programma. Er zijn twee manieren om stappen te bepalen: door te markeren (als de processor niet is aangesloten op het moederbord) en programma's te gebruiken (in werkende staat).

Stappen bepalen?
Stappen bepalen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - speciale software.

instructies:

Stap 1

Kijk naar de doos en herschrijf de processormarkeringen. De verwerkermarkering moet op de verpakking worden weergegeven.

Stap 2

Bepaal de stepping van uw processor met behulp van speciale sites die zijn gemaakt door de processorontwikkelaars.

Stap 3

Download een van de volgende programma's: CPU-Z, WCPUID, Everest (de lijst met dergelijke programma's is zelfs vrij groot). CPU-Z is de beste keuze voor steppen.

Stap 4

Installeer het programma van uw keuze op uw computer.

Stap 5

Voer het geïnstalleerde programma uit en klik op het tabblad CPU.

Stap 6

Besteed speciale aandacht aan drie hoofdparameters: familie, model en stepping. Ze zijn in feite de sleutel bij het bepalen van een specifieke processorkern. Stepping is een vrij specifiek gebied van computertechnologie en de definitie van steppen geeft niet iedereen de mogelijkheid om conclusies te trekken. Kortom, de stepping van de processorkern wordt bepaald voor de verdere verbetering ervan.

Aanbevolen: