Hoe U Uw Webcammodel Kunt Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Webcammodel Kunt Bepalen
Hoe U Uw Webcammodel Kunt Bepalen

Video: Hoe U Uw Webcammodel Kunt Bepalen

Video: BEST SITE FOR WEBCAMING ||BOLEYNMODELS #camgirl #webcammodel 2022, December
Anonim

Er zijn tegenwoordig veel computermerken. Terwijl twee marktmonopolisten - AMD en INTEL - zich bezighouden met de productie van processors, zijn er veel fabrikanten van componentenmaterialen. Zo worden webcams door veel bedrijven geproduceerd. Als je een webcam hebt en het model of de fabrikant niet weet, zijn er verschillende manieren om erachter te komen. Elk model van een webcam kan op een systematische manier worden bepaald.

Hoe u uw webcammodel kunt bepalen
Hoe u uw webcammodel kunt bepalen

Het is nodig

Computer, webcam, Driver Cure-app, internettoegang

instructies:

Stap 1

De eerste manier is de gemakkelijkste. Sluit uw webcam aan op uw computer en wacht tot het besturingssysteem de nieuwe hardware herkent. Als de webcam automatisch wordt herkend, is de modelinformatie beschikbaar in de onderstaande werkbalk. Klik op het nieuwe apparaatpictogram. Er verschijnt informatie over het model en de specificaties van die webcam.

Stap 2

Als het systeem de webcam niet herkent en zegt "Niet-geïdentificeerd apparaat", moet u de stuurprogramma's bijwerken via internet. Klik met de rechtermuisknop op "Deze computer". Selecteer "Eigenschappen" en ga vervolgens naar het tabblad "Apparaatbeheer". Klik op de bovenste regel met de rechtermuisknop en klik vervolgens op de opdracht "Hardwareconfiguratie bijwerken". Zoek de regel "Onbekend apparaat". Klik erop met de rechtermuisknop. In het menu dat verschijnt, selecteer "Update Driver". Het systeem zal het stuurprogramma bijwerken. Na het bijwerken van het stuurprogramma wordt het apparaat herkend en kunt u het model van de webcam zien.

Stap 3

Als het systeem desondanks met behulp van apparaatbeheer geen stuurprogramma's voor de aangesloten apparatuur kan vinden, moet u een speciaal programma gebruiken om ze te vinden. Download de Driver Cure-app. Installeer Driver Cure en voer het uit. Selecteer in het programmamenu eenvoudig het aangesloten apparaat waarop u de driver wilt zoeken en klik op "Zoeken". Het programma zoekt en installeert automatisch de vereiste stuurprogramma's. Na het installeren van de stuurprogramma's wordt de naam van het webcammodel weergegeven onder aan de Windows-werkbalk.

Stap 4

Wanneer de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, is niet alleen het webcammodel beschikbaar, maar ook de specificaties, resolutie en functionaliteit. Op internet, op de website van de fabrikant, kunt u altijd alle mogelijkheden van het webcammodel zien en informatie vinden over de functionaliteit.

Populair per onderwerp