Hoe Een Amr-bestand Af Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Amr-bestand Af Te Spelen
Hoe Een Amr-bestand Af Te Spelen

Video: Hoe Een Amr-bestand Af Te Spelen

Video: Hoe Een Amr-bestand Af Te Spelen
Video: Warlock | Gratis Western Movie | Volledige lengte | Engels | Gratis om te bekijken 2024, Mei
Anonim

AMR-bestanden worden opgenomen door de ingebouwde spraakrecorders van sommige mobiele telefoons, evenals door enkele digitale spraakrecorders in zakformaat. Dit formaat is geoptimaliseerd voor spraakcompressie en stelt u in staat de bemonsteringsfrequentie automatisch te wijzigen, afhankelijk van de aard van het signaal.

Hoe een amr-bestand af te spelen
Hoe een amr-bestand af te spelen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om naar een AMR-bestand te luisteren, als het bijvoorbeeld per e-mail is verzonden, is door het naar uw mobiele telefoon te kopiëren. Hiervoor kunt u gebruik maken van Bluetooth, WiFi, datakabel, kaartlezer (indien het toestel een verwisselbare geheugenkaart heeft). En als je onbeperkt internet op je telefoon hebt, stuur het bestand dan per e-mail naar jezelf en download het met je telefoon (of open je mailbox vanaf je telefoon en download de bijlage bij het eerder toegestuurde bericht). Ook is een digitale voicerecorder in zakformaat met ondersteuning voor AMR-formaat geschikt om naar het bestand te luisteren.

Stap 2

Installeer ten minste één van de volgende programma's op uw computer: Audacity met FFMpeg geïnstalleerd en een bibliotheek voor het werken met AMR-formaat, QuickTime, AMR Player, MPlayer, RealPlayer, VLC Media Player. Velen van hen zijn ook beschikbaar voor Linux. Met hun hulp kunt u rechtstreeks naar AMR-bestanden luisteren.

Stap 3

Als er geen software beschikbaar is om naar AMR-bestanden te luisteren, gaat u naar de volgende pagina:

Stap 4

Klik op de knop Bladeren en selecteer het bestand. Selecteer in het veld Input Format de optie Adaptive Multi-Rate Audio File (.amr) (in het gedeelte Audio) en selecteer in het veld Output Format het MPEG-3 Audio File (.mp3) of OGG Audio File (. ogg).

Stap 5

Klik op de knop Converteren, wacht tot het bestand is geconverteerd en download het dan. Je kunt ernaar luisteren met elke speler die het juiste formaat ondersteunt (MP3 of OGG). Een mp3-speler in zakformaat zal ook werken, als u het bestand ernaar overzet (afhankelijk van het model kan het ofwel de eerste van de formaten ondersteunen, ofwel beide).

Stap 6

Als het bestand niet compatibel blijkt te zijn met de bovenstaande converter, ga dan naar een van de volgende pagina's: https://audio.online-convert.com/convert-to-mp3https://audio.online-convert.com/ convert-to-ogg hen stelt u in staat om AMR-bestanden te converteren naar MP3-formaat, het tweede - naar OGG-formaat. Om een van deze converters te gebruiken, klikt u op de knop Bladeren, selecteert u het bestand en wijzigt u, indien gewenst, de bitsnelheid in het veld Audiobitsnelheid wijzigen en klikt u vervolgens op de knop Bestand converteren. Wacht tot de conversie is voltooid en download het bestand.

Aanbevolen: