Hoe De Voeding Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Te Verwijderen?
Hoe De Voeding Te Verwijderen?

Video: Hoe De Voeding Te Verwijderen?

Video: Hoe De Voeding Te Verwijderen?
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

Wanneer er componenten in een computer moeten worden vervangen, kunt u natuurlijk contact opnemen met een specialist. Maar ten eerste werken ze niet gratis en ten tweede zijn ze niet altijd bij de hand. Tegelijkertijd is het vervangen van computeronderdelen technisch niet moeilijk. Het enige dat nodig is, is een schroevendraaier en nauwkeurigheid.

Hoe de voeding te verwijderen?
Hoe de voeding te verwijderen?

Noodzakelijk

computer, voeding, kleine kruiskopschroevendraaier, minimale computervaardigheden,

instructies:

Stap 1

Alle beschreven handelingen moeten worden uitgevoerd terwijl de computer is uitgeschakeld. Koppel de voedingskabel los van de systeemeenheid.

Stap 2

Open de zijbehuizing vanaf de toegangszijde van de moederbordconnectoren. De voeding bevindt zich meestal boven het bord, maar er zijn ook andere opties. Vind het.

Stap 3

Er zijn kabels van de voeding naar de componenten in de computer, u moet deze loskoppelen. Trek de stroomkabels voorzichtig uit de harde schijven en optische stations. Als de voedingskabel is aangesloten op de grafische kaart, koppelt u deze ook los door op de ontgrendelingshendel te drukken.

Stap 4

Verwijder de primaire en secundaire stroomkabels uit de sleuven op het moederbord. Ze zijn ook uitgerust met vergrendelingen die moeten worden teruggevouwen. Trek de kabels er voorzichtig uit, u kunt ze lichtjes schudden in het stopcontact, maar gebruik geen overmatige kracht. Zorg ervoor dat alle draden in de computer die van de voeding komen, zijn losgekoppeld.

Stap 5

Verwijder de vier schroeven waarmee de voeding aan het chassis is bevestigd. Ze bevinden zich op het achterpaneel. Houd tegelijkertijd de voedingseenheid met uw andere hand vast, zodat deze niet op iets belangrijks in de behuizing valt.

Stap 6

Trek de voeding voorzichtig uit de behuizing. Hiervoor kan het nodig zijn het optische station of de processorkoeler te verwijderen, maar in de meeste moderne gevallen is dit niet nodig.

Aanbevolen: